Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: ČCE na Prague Pride 2019 ... distanc od zkažených plodů ze špatných kořenů

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 05. 08. 2019 13:18
Předmět: Re: ČCE na Prague Pride 2019 ... distanc od zkažených plodů ze špatných kořenů

S každou větou vašeho textu souhlasím. Jsem rád, že i tady máte ty, kteří neposkvrnili svůj šat tímhle kvasem farizeů, kterým je mimo jiné i Marxismus, idea Rovnosti - rovnosti špatného s dobrým, rovnosti zvrhlého s přímým, rovnosti mužů a žen, nebo rovnosti všech národů. Rovnost je nulový rozdíl, žádný obsah ani smysl, ale my i oni jsme Jedineční, a křesťanství nabádá k Morálce, ne ke Zvrhlosti. Je lepší být Čistý a Přímý, než Poskvrněný a Zvrácený, a tvrdit opak je Lež. (opak "je", i opak "lepší" - opakem +1 je v určitém smyslu 0, v jiném smyslu -1, a obě ty varianty jsou špatné, ale tahle "Pride" je -1, ta horší varianta) Ti, co v rouše beránčím nabádají ke Zvrhlosti, jsou jen podvodníci, sluhové A-C J. (jak tu dnes opět dokázali smazáním textu, jenž jej odhaluje. Ne, spíš se i tady bojíte a já to celkem chápu… Ani tady nemůžete prodávat ani kupovat ideje, a to ani zadarmo, pokud se neskláníte před Číslem Šelmy a A-C. k.m.u.s., q.e.d.)…) Tento Neomarxismus, významná součást anti-křesťanství, je třeba zmíněn 2Tes2:7 jako ανομιας Anomias, bez-zákonnost. O to se jedná, jak se na konci ptáte "víte, o co se jedná?"… ([Jako upřesnění, neříkám, že jsou muži nebo ženy lepší. Podívejte se na jin-jang 69, jak ty poloviny do sebe dobře zapadají a vytváří pěknou kulatou rodinu, protože jsou komplementární, doplňující se. Ale 66 ani 99 do sebe nezapadá, žádná pěkná rodina, a je vidět, jak se to společensky projevuje, postupným rozpadem rodin a vymíráním, rozpadem Morálky a Řádu. I rovnost mužů a žen je homosexuální a špatná… Komu vadí Obrazec jin-jang, ať si to přečte Slovem v Gn1:27 a 1Kor11:10 (v ČEP i tištěné verzi KB to je 11:11, "ani muž bez ženy, ani žena bez muže") … tolik bylo potřeba říct na upřesnění, aby někdo ne-desinterpretoval výše tu moji větu s rovností a nezkoušel tvrdit, že tvrdím, že jsou muži nebo ženy lepší… ale stejní nejsme, jsme komplementární…])
Podle toho, že nabádají ke Zvrhlosti, snadno poznáte, že to nejsou praví Křesťané (Ef5:3), ale jen se za ně vydávají, aby svedli tápající… Pokud Vás obviňují z farizejství, je to jen jejich volání: "Tříska!", a není pravdivé. Protože jedním z kvasů farizeů (Mk8:15) je i toto lgbtqp, a dost tím (pohrobci farizeů) zkvasili až do zkysnutí původně přímou civilizaci… (Jenže také posunuli význam slova "farizej", abyste nechápali… Ale ten "kvas" a "zkysnutí" a "zkažení" lze poznat, i když se zrovna jmenuje jinak…) A jak vás nabádají "lásku a pochopení" - mít lásku ke zlu a zkaženosti je ďábelské (Mt6:24). A Zvrhlí (perverzní) a je podporující vás napomínají, že nemáte dost Slušnosti? Může být ta Tříska a Trám ještě evidentnější?
Je to svým způsobem vaše (ČCE) misijní činnost? Na té šikmé ploše do pekla, varujete je, aby se napřímili a vrátili zpět, nebo s nimi cestou do pekla a rozkladu tancujete a zpíváte?
Kdyby vás zajímalo, odkud právě tenhle kvas farizeů pochází, tak viz https://duckduckgo.com/html?q=Sabbatai%20Zvi%20Jakob%20Frank%20sin a ve zkratce třeba https://en.wikipedia.org/wiki/Frankism "his followers were obligated to transgress as many moral boundaries as possible"… Pak se to samozřejmě vyvíjelo dál různými cestami… To jen abyste lépe pochopili, do kterého společenství se tímhle snažíte (někteří z vás) vřadit… Z jakých kořenů tenhle strom vyrostl. Samozřejmě dnešní větve lgbtqp už tenhle kořen neznají, ale to neznamená, že k němu nepatří… Možná ale ve veřejné argumentaci je lépe vysvětlovat ten Marxismus a Rovnost špatného s dobrým… Poznejte pravdu a pravda vás osvobodí.

Jak píšete "LGBTQ služby", zkuste tam přidávat ještě P na konci, ať je těch zkratek ještě víc… To P je jako "pedofil", protože zejména z tohoto "G" brlohu se nejvíc rekrutují, jak dokazují statistiky i jejich propagace a požadavky na legalizaci pedofilie, které se již také začaly objevovat, šikmá plocha - když je někdo zvrhlý, je zvrhlý čím dál víc a žádná další zvrhlost mu není dost špatná… Brzy se tam bude doplňovat i Z (jako zoo), to už také začali někteří požadovat normalizovat, a pak tam možná přibude i S (jako sado), přesně tam tahle šikmá plocha také vede… A malým písmem to píšu, protože si jich nijak nevážím, ale také to qp vypadá jako zadnice, což ve velkých písmenech tak nevynikne… Pro leckteré z nich je to lgbtqp jako urážka, ale ve skutečnosti to je varování… ([tento odstavec jako vtip nebo satyra pro zlehčení])
A ovšem, text je dlouhý, ledabylí to tu přeskočí, tohle je pro uvažující, kolekce argumentů do vaší diskuse, těm ostatním to pak někdo vysvětlí ve zkratce… (třeba « Není rovnost mezi zkaženým a zdravým, to byla jen teze Marxismu, jednoho z těch kvasů farizeů, ale ve skutečnosti to je šikmá plocha do pekla a rozkladu, když zapomenete, kam to je nahoru a kam dolu. » ) ([k tomu upřesnění - "peklo" tu možno uvažovat buď v klasickém smyslu, nebo prostě "peklo na zemi", podle toho, čemu věříte a chápete lépe, a komu ten termín vadí, tak "rozklad" chápou i ostatní…])

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód