Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: cenzura...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 20. 08. 2019 09:55
Předmět: Re: cenzura...

Vy mi na tu trestní žalobu ale zametáte důkazy proti mně… Mt10:16-20 - již se na ten soud těším, protože to je velmi civilizovaná a nenásilná možnost, jak na tyhle problémy upozornit, protože vaše kolektivní (celospolečenská) zaslepenost začala být společensky nebezpečná (zejména přijímáním migrantů, ale nejen). A ovšem tím, že to tu smažete, jen zaslepujete ostatní čtenáře, aby to náhodou neviděli a nemohli o tom uvažovat…
Jestli toho lituji? Nevím jistě, já je mám prokazatelně zálohované, ale po předchozí zkušenosti, kdybych vám dal přesnou URL do archive org, tak mi to tu smaže admin taky… Já tady jen upozorňuji, že kdyby ty moje texty někdo četl skrz zdejší fórum a ne v mém vydání, tak aby věděl, že ty důležitější kousky tady chybí, protože byly smazány… Máte dobrý cit pro poznání toho, co je opravdu důležité… ( Gn49:17-18 , Gn49:27 )
Rasismus mi vytýkáte? Ten je Mt22:39-40 druhým nejvyšším přikázáním: "Miluj svého bližního jako sám sebe". Je to důležité pochopit, kdo je a kdo není Bližní. (Není to nijak těžké pochopit, když přestanete být zaslepení propagandou. "Bližní" zde není myšlena jenom rodina, i když v určitém významu to i tak lze omezit…) (To ostatní v tomhle fóru je tu ve srovnání s tím jen malicherné handrkování, na kterém přežití vašich dětí nezávisí…)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód