Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Lišky na Siónu...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 29. 08. 2019 01:23
Předmět: Re: Lišky na Siónu...

Co na tom nechápete?
Inu, slepil jsem víc věcí do jednoho přísěvku, abych nedělal zbytečně moc položek v chronologii, a napsal jsem to spíš sem než do toho vlákna, co jsem psal vedle, protože tam už mám redakční práce uzavřené a doplňovat to tam by bylo příliš pracné:
1. Lišky pobíhající v Jeruzalémě na Siónu. Je o tom nějaké proroctví. Na mě se vztahuje víc různých proroctví, ne jen toto… (ale myslete si, že je to jen shoda náhod…) (prostě se to časově překrývalo s touhle diskusí a tím vláknem, co jsem psal vedle, nebylo zrovna zanedbatelné)
2. (RT jsem četl často, ale teď zrovna jsem neměl čas, ale čte si to aspoň můj počítač přes RSS kanál. Takže) když jsem koukal zpětně, co v létě psali, zaujal mě třeba ten článek o "Magii" zrovna v tenhle den, a zrovna má moje jméno na titulním obrázku nakreslené planetami: SMI, možná jen náhoda? Čímž mě zaujal, abych si ho prohlédl, a je ten článek zmatený nebo zvláštní, protože žádná taková speciální konstelace, o které tam píšou, nebyla… Nevím, co tím komu chtěli říct… (Nebo možná tak trochu tuším, to je jedno) On to byl takový článek k.m.u.s. ([kdo má uši slyš]) (ale zase si klidně myslete, že je to jen shoda náhod)
3. K tomu jsem nalepil to číslo 23… Souvislost jednak s datumem, ale také s tím עליה Aliyah עלה olah שוא ה shaveh (Dt5:20, Dt5:11, je zajímavé, že Ex20:16 používá jiné slovo pro "lživé/falešné" - jsem si všiml až teď… to "shaveh" jsem z toho příspěvku 23.8. radši vypustil, je to jen v poznámce v té mojí verzi), kteréžto Aliyah má zase souvislost s těmi liškami na Siónu, a taky s tím, že něco čekali 70 let poté, zrovna loni…

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód