Odpověď na příspěvek: Re: Znamení šelmy

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml---.static.bluetone.cz )
Kdy: 19. 05. 2021 12:40
Předmět: Re: Znamení šelmy

Od dob Zjevení Janova se systém spravování společnosti posunul tak dalece, že vládnutí už rozhodně není to, co bývalo. (Myslím tím náš civilizační okruh, EU.) Pojistky vládnutí - procedurální, legislativní, mediální - jsou dnes tak drtivé a mnohastupňové, ve srovnání třeba s novozákonní dobou, že inscenovat reprízu představení o usednutí šelmy na trůn těžko lze bez trapností. Jakákoli chyba ve vládnutí vyvolá obrovskou kritiku opozice i médií a všechno je tematizovatelné a žalovatelné.
Faráři, kteří aktualitují poselství Zj 13 tak, aby poukázali na aktuální špatné vlády, projevují v nejlepším případě bohosloveckou nenápaditost.
Hlavní ohniska zla se za této situace "přestěhovalo" do různých nepolitických mikrosvětů: do rodin, do vztahů, do špíny v našich individuálních životech, do firem, do pracovních kolektivů, do psychopatických rozvodů a hádek o děti, do individuálních ojebávek, lží, podvodů a podvůdků, do hnusného chování zákazníků k prodavačkám, do různé kyberšikany, pomluv apod. Tam dnes "trůní" zlo, kterého se jen tak nezbavíme a nechystá se samo od sebe odejít.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód