Téma: Na úvod

Od: Uživatel Evangnetu Petr Hanč <>
Kdy: 22. 02. 2005 23:43
Předmět: Na úvod

Navigace: link | přehled | fórum
Diskusní skupina Mládež má sloužit pro diskuse, které se nějak týkají mládeže a konfirmandů (dorostu) Českobratrské církve evangelické. Je určena především pro tuto skupinu lidí, ale samozřejmě sem mohou psát i ostatní. Může se tady diskutovat například o duchovních věcech, o článcích v Bratrstvu, mohou se sem posílat věci, které nejsou vhodné pro Bratrstvo, mohou se tu spolu pobavit známí.

Jak na to

S diskusí je možno pracovat bez přihlášení nebo s přihlášením. Když se nepřihlásíš, tak musíš vyplnit své jméno a případně email. Evangnet pak zobrazí před tvým jménem "Anonym:". Když se chceš přihlásit, musíš být na Evangnetu zaregistrován, což se udělá pomocí položky Registrace v menu vlevo. Běžní uživatelé se registrují do klubu Evangnetu: http://www.evangnet.cz/registrace/melde.phtml . Potom Evangnet zobrazuje před tvým jménem "Uživatel Evangnetu" a za ním někdy tvou emailovou adresu. Registrovaní uživatelé mají výhodu, že mohou přidávat akce do Evangnetického kalendáře a zapisovat do Odkazů.
Před odesláním příspěvku je dobré napsat do pole "Předmět" nadpis příspěvku. Bude vidět v seznamu příspěvků.
Na příspěvek můžeš odpovědět kliknutím na "Odpovědět" vpravo dole u příslušného příspěvku. Přihlášený uživatel může své příspěvky odstranit pomocí "Smazat".
V příspěvku nejsou povoleny žádné HTML značky, hvězdičky a nejspíš ani další méně obvyklé znaky. Když napíšeš před odkaz na nějaký web "http:// ", tak se z něj stane klikatelný odkaz (za odkaz dej mezeru, ne třeba tečku, jinak to nebude fungovat). To samé se stane u odkazů začínajících na "www". Při odpovídání lze do příspěvku vložit text původního příspěvku pomocí tlačítka dole. Bohužel se ale Evangnet nevyrovná se znaky ">", které tam přidá, takže je nutné je odmazat. Dole jsou políčka pro přidání přílohy, ale přidávání nefunguje.
Doufám, že bude tato skupina užitečná a že bude živá. Takže pište, pište. :-)
Zdraví, Petr
Od: Správci Evangnetu (Petr Tomášek) <>
Kdy: 19. 06. 2006 11:46
Předmět: Re: Na úvod

Uživatel Evangnetu Petr Hanč napsal(a):

Jak na to

V příspěvku nejsou povoleny žádné HTML značky, hvězdičky a nejspíš ani další méně obvyklé znaky.
Od nynějška je možné v diskuzích používat jakékoliv znaky (html značky se ovšem zobrazí tak, jak jsou, a nezmění layout stránky).
Když napíšeš před odkaz na nějaký web "http:// ", tak se z něj stane klikatelný odkaz (za odkaz dej mezeru, ne třeba tečku, jinak to nebude fungovat).
Tečka za odkazem by neměla dělat problémy.
Bohužel se ale Evangnet nevyrovná se znaky ">", které tam přidá, takže je nutné je odmazat.
Už ano.