Téma: Údiv

Od: Uživatel Evangnetu Roman Skála <>
Kdy: 08. 04. 2020 22:00
Předmět: Údiv

Navigace: link | přehled | fórum
Nedávno jsem v diskusi projevil názor na dlouhodobě zde diskutujícho Martina Janču, že je dlouhodobě h….., a to jaksi z principu. Ano, toho, který se ped časem v diskusi prezentoval jako ten, který je za 1.000,- Kč schopen sníst i psí lejno (má s tím již zkušenost), za větší částku mít pak dokonce sexuální poměr s jiným diskutujícím. To jsem vybral jen ty jeho největší "perly". Bylo jich mnohem více. Můj příspěvek na pana Janču však byl nemilosrdně smazán, dřívější Jančovy příspěvky ponechány bez povšimnutí. Pak zde byly sáhodlouhé a nesrozumitelné příspěvky pana Semiho, částo s rasistickými prvky. Opět bez povšimnutí administrátorů. Váženým pánům administrátorům bych rád připomenul některé zákazy, které pro diskusi předepsali, a i to, že by je měli především oni sami respektovat: 1.neslušné příspěvky a osobní invektivy 3.diskuze mimo zaměření portálu („offtopic“), resp. příslušných diskuzních fór (správci mohou příspěvek přesunout na jiné fórum, pokud to uznají za vhodné) 4.do diskuzních fór nepatří (obzvláště dlouhé) osobní „výlevy“, které neumožňují rozumnou diskuzi, ale pouze zahlcují fórum. Všem přispěvatelům takovýchto příspěvků doporučujeme zařídit si osobní blog a tam dle libosti ventilovat své názory. To, že je oni sami nerespektují, je jen známka jejich nekompetence a amatérismu. V ČCE jim to bohužel prochází, neboť kde není žalobce, není soudce. V běžné světské organizaci či firmě by jim to dnes jen tak neprošlo. V ČCE si však uspokojují svá ega dle libosti. To že to dělají zdarma nemůže být jejich omluvou. Jsou tedy zcela odpovědni za naprostý pokles úrovně zdejších diskusí. Ještě před pár léty zde běžně přispívali faráři a teologové a diskuse měla smysl a úroveň. Vůbec se jim nedivím, proč tak již nečiní a zdejší diskuse vypadá, jak vypadá. Smutné.
Od: Anonym: Anonym--- )
Kdy: 08. 04. 2020 22:23
Předmět: Re: Údiv

Uááááááááááá, uééééééééééé, búúúúúúúúúú, bééééééééééé, tralala lololo, kuk , Janča je kluk jak lusk.
Od: Anonym: Anonym--- )
Kdy: 08. 04. 2020 22:26
Předmět: Re: Údiv

Pane Skálo, tady je to totiž jako v blázinci, a tam žádná pravidla, ani logiku nehledejte. Ne ne ne.
Od: Anonym: Ladislav Cajthaml--- )
Kdy: 09. 04. 2020 10:58
Předmět: Re: Údiv

Taky to nechápu, Romane, co tím církev sleduje, že z Evangnetu postupem času nechala zrobit takovou odpornou smradlavou žumpu, srovnatelnou svou sprostotou a obscénností s máločím na českém internetu (a to je co říct). Hlavně že je tahle vaše reflexe obklopená všemožnými poudačkami, jak je prezentace církve na internetu důležitá. A výsledkem se stane potom tenhle blivajz. Nechápu, proč není dávno řešen seniorátními shromážděními, synodem, zřejmě i pracovně-právně nebo trestně-právně. Nějaké silné vysvětlení pro tyto šokující souvislosti žel nemám. Kloním se k tomu, že to skutečně není žádný marginální jev, ale celkem férová vizitka současné ČCE. Toho, jak už vlastně základní věci nikdo v církvi neřeší, církev v mnohém už úplně poztrácela svou funkčnost, svou všímavost, vlastně už nezajímá ani sama sebe, natož někoho mimo sebe. Možná tuší, že toho moc nemá, co by komukoliv nabídla a vykašlala se na sebe. Nemeje se a smrdí, tak jako se nemejou a smrdí i ti, kteří v osobním životě na všechno rezignovali a všechen smysl už dávno hodili za hlavu. "Nemyslete si, že můžete říkat: ‚Náš otec je Abraham!‘ Pravím vám, že Bůh může Abrahamovi stvořit děti z tohoto kamení." (Mt 3,9) Ta ČCE prezentovaná na Evangnetu, to jsou taky děti Abrahamovy za všechny peníze.
Od: Anonym: Anonym--- )
Kdy: 09. 04. 2020 17:51
Předmět: Re: Údiv

Já blivajz rád.
Od: Kazatel ČCE Aleš Wrana <>
Kdy: 09. 04. 2020 18:10
Předmět: Re: Údiv

Prý je tohle fórum "srovnatelné svou sprostotou a obscénností s máločím na českém internetu". Člověče, ta věta sama je nejhorší fake na tomto fóru za posledních několik let. Blahopřeji, je-li k čemu. A můžete tu své litanie sprádat klidně dál. Čtenář, který si vedle vás přečte i pár dalších příspěvku (a hlavně se podívá na jiná fóra), pozná, která bije. Na to spoléhám, a právě do těch vašich s..ček se dál namáčet nebudu.
Od: Anonym: Ladislav Cajthaml--- )
Kdy: 09. 04. 2020 19:25
Předmět: Re: Údiv

Kloaka promluvila, začala ječet, že ve skutečném voní po jasmínu a skořici.
Patologická úroveň tohoto fóra jde v neposlední řadě za vámi, Aleši Wrano. Je i vaším dílem. Je jenom důsledkem vaší (jak to říct co nejslušněji?) naprosté nesoudnosti, že se na zdejším hnusu podílíte tak, jak se podílíte. Dlouhodobě. Je otřesné, že se tu realizujete tak, jak se realizujete. Jak tu hrajete hru "nevidím zlo, neslyším zlo".
Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 09. 04. 2020 21:51
Předmět: Re: Údiv?

Dovolím si reagovat, když už jsem byl zde jmenován.
1. Nepamatuji si, že bych tady někdy konzumoval něco, co z úst či jakéhokoliv konce vychází, ať u psa či jiného tvora. Rovněž nevím, že bych si tady někdy domlouval s jiným diskutujícím nějaký sex.
2. Slova jen dvou lidí zde mají váhu, a to je pan Vrána a Jirka. O těch víme, kdo jsou, jaká je jejich funkce v církvi, jaké mají vzdělání a ve výsledku kompetence se zde k diskutovaným tématům vyjadřovat. Ne vždy s nimi souhlasím, ne vždy jejich myšlenkám rozumím, ale mohu říci, že to, co sem píší, je k dobrému. Proti tomu je zde sbírka anonymů, o kterých nemůžeme ověřit ani to, zda jsou vůbec členy ČCE. Vím, že sám jsem jedním z nich. Ovšem právě tato skupina zde okázale vystupuje coby strážci víry a mravů, jak v ČCE, tak zdejšího fóra. Promiňte, ale jestliže chtěl jeden diskutující ještě před pár dny někomu "rozbít hubu" a dnes je z něho psycholog a morální teolog, sám "šokovaný" nízkou úrovní diskusí, není to morální schizofrenie?
Od: Anonym: Ladislav Cajthaml--- )
Kdy: 10. 04. 2020 06:37
Předmět: Re: Údiv?

Janča: Kloaka nejsmradlavější promluvila. Na podobný "diskusní příspěvek" by se nedalo odpovědět, ať by ho napsal kdokoli. Jeho zjevným cílem je rozředit, zničit diskuzi, trollsky předstírat, že černé je bílé a křivé je rovné. Mentalita křivých hub, které chtěly po Pilátovi, ať propustí Barabáše.
Od: Kazatel ČCE Aleš Wrana <>
Kdy: 10. 04. 2020 07:05
Předmět: Re: Údiv?

Pane Cajtmamle, já naopak považuji vás za toho, kdo tu v posledních měsících nejvíce nespravedlivě uráží druhé. Kdo nás rozsoudí? Opakovaně jste napsal, že se už dávno mou činností zde měla zabývat církev. Tak to dotáhněte. Staňte se reálným člověkěm a podejte podnět oblastní pastýřské radě. Podkladovým materiálem by se mohlo stát, co jsem tady na fóru napsal já a co vy za poslední dobu, jejíž délku si můžete určit. Jinak jste pro mne jen tlučhuba.
Od: Anonym: Ladislav Cajthaml--- )
Kdy: 10. 04. 2020 08:58
Předmět: Re: Údiv?

Pane Wrano, mám výrazně jiné představy o prožití Velkého pátku, nejzásadnějšího křesťanského svátku, než že si ho zašmudlám uváděním vašich tragikomických sebestředných hrubostí na pravou míru, jakož i dalším marným vysvětlováním věcí tak základních, že je pochopí na rozdíl od vás zcela průměrně morálně vyspělý patnáctiletý puberťák bez rozdílu vyznání i bez vyznání. Pokud to nebude extrémně nutné, nehodlám se těmito záležitostmi během velkopátečního rozjímání vůbec zabývat.
Od: Anonym: Anonym--- )
Kdy: 10. 04. 2020 14:31
Předmět: Re: Údiv?

Ladislav Cajthaml napsal(a):
 Pane Wrano, mám výrazně jiné představy o prožití Velkého pátku,  nejzásadnějšího křesťanského svátku, než že si ho zašmudlám uváděním vašich  tragikomických sebestředných hrubostí na pravou míru, jakož i dalším marným  vysvětlováním věcí tak základních, že je pochopí na rozdíl od vás zcela  průměrně morálně vyspělý patnáctiletý puberťák bez rozdílu vyznání i bez  vyznání. Pokud to nebude extrémně nutné, nehodlám se těmito záležitostmi  během velkopátečního rozjímání vůbec zabývat.
Tak hlavně, že se ze svého rozjímání nenecháte vytrhnout do agresívního útoku vůči všem bezbožným, co vás v tom svatém rozjímání ruší :-D Trošku mi připomínáte jeden příběh. Kdysi můj otec kdesi koupil velmi starou zachovalou modlitební knihu. Byl jí velmi unešen. Chtěl mi jí ukázat, ale nemohl ji najít. Hledal, hledal a když nebyla ani po čtvrthodině k nalezení, ozvalo se bytem zvučné: Tak do prdele, kde mám tu modlitební knížku! :-D