Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: žije

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 13. 03. 2019 21:23
Předmět: Re: žije

Jiří Polák napsal(a):
 Už tam jsem ale začal chápat, že život o své vůli bez Boha asi nebude to pravé,  cítil jsem se velmi špinavý z toho co dělám.
Jinými slovy ses nudil, tak sis řekl, že se vzdáš svobodné vůle a necháš rozhodování na někom jiném. A při každé otázce "proč" nebo "jak" se ani nebudeš namáhat a odpovíš "protože Bible, bůh a Ježíš".
 Stačilo pár pohledů a začala láska, která trvá už 22 let :-))  Velmi zajímavé je, že ona věřila v Boha, aniž by ji k tomu někdo v její  rodině vedl. Sama  se modlila vědomě i podvědomě a když jsme se setkali, tak jsem jí samozřejmě  řekl biblickou zvěst. Tu velmi ráda přijala a začali jsme se spolu modlit.  Měla za začátku problémy přijmout např. Genesis 1 atd… , ale postupně jak  Bohu začala důvěřovat, přijala a porozuměla i těmto věcem. Je upřímně věřící  a píše krásné příspěvky a rubriky sem:  www.kzamysleni.estranky.cz  Je mi velkou oporou a v mnoha ohledech mě značně převyšuje.  To je asi v kostce to hlavní z mého svědectví.
Rodiče mí a mého partnera jsou spolu přes 30 let a funguje jim to i bez bohů a podobně. A já s partnerem k tomu budeme mít taky nakročeno. Na Slovensku znám pár, který je spolu 17 let. Taky k tomu žádné náboženství nepotřebují. Kolik manželství takto vydrží? Bohužel na Slovensku nemají ani registrované partnerství a do Česka se jim nechce, mají svůj domov na Slovensku.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód