Odpověď na příspěvek: Re: CovFeFe

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 22. 06. 2021 08:50
Předmět: Re: CovFeFe

Inu, tak nevím, proč jste mi tu smazali včerejší příspěvek, kde vysvětluji, že "morální bláto je hnusné"… V mém vydání to bude obzvlášť zvýrazněné, protože to je velmi důležitá teze, která přináší možnost z toho mnoho lidí osvobodit. A je to řečené velmi obecně, abych nemusel zacházat do různých nechutných a napadnutelných detailů.
Bůh vás má všechny rád, ale leckterých mu je líto, do jaké břečky zapadli. Namísto toho, pokud nějaký Ďábel existuje, tak ten vás nenávidí a má škodolibou radost z těch, kdo upadli do jeho léček a jsou zvrhlí… Ti, kteří nechtějí, abyste tento rozdíl pochopili, vám de-facto škodí, když ty svody Ďáblu usnadňují…
Já kterékoli miluji, kárám a trestám. Rozhorli se tedy, a čiň pokání.
Kárání Prohřešků je projev Lásky, a je to směřování na cestu, jak je pochopit a osvobodit se z nich… A vaši bližní vám svým opovržením toho, co je na vás odporné, zprostředkovávají tuto pomoc zbavit se toho, nebo aspoň varují ostatní… Ti osvícenější jsou schopní dělat rozdíl mezi proviněním a viníkem, kárat provinění a přesto vnitřně milovat i toho viníka. A leckteré to "morální bláto" se stává závažným hříchem teprve tehdy, když do něj svádí ostatní.
Chlácholení, že na tom nezáleží, svádí lidi do Pastí, ze kterých se často neumí sami osvobodit…

Ohledně dotazu na moje vzdělání, inu, já jsem Interdisciplinární, nedávno mi to slovo poradil přítel Farmář, ale on to použil jako vtip o nějakém druhu vidlí… Což nutně vede k tomu, že nemůžu být odborník na všechno, mám vzdělání širší přes více oborů, ale ne hluboké v jednom oboru… (opravdu kvalitní vzdělání mám v IT programování, a ani na to nemám "titul"…)
A narozdíl od těch, co do sebe vždy jen natlačili předmět ke zkoušce a pak ho zas vklidu zapomněli, já se snažím vzdělávat se neustále…
πα½

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód