Co na evangnetu chybí

Diskuse o všem, co by bylo dobré na Evangnetu mít a co jak se k tomu dobrat.
Technické připomínky zaznamenejte prosíme ve foru "Připomínky k provozu serveru"

Odpověď na příspěvek: Re: Seznam sborových emailových adres

Od: Anonym: Petr Tomasek---.etf.cuni.cz )
Kdy: 06. 03. 2003 23:30
Předmět: Re: Seznam sborových emailových adres

2) Bylo by potom také vhodné zavést více účinnou ochranu e-mailových adres proti programům dolujících adresy pro SPAMery. V této chvíli používané schování e-mailové adresy umí bohužel některé programy již odhalit. Pokud je ochrana řešena již na úrovni frondendu, tak se tímto správcům Evangnetu omlouvám a připomínku beru zpět.
Dival jste/jsi se do kodu evangnetich stranek? Nebo alespon dat otevrit nejakou stranku, kde se e-maily vyskytuji v novem okne, vypnout javascript a znovu nacist? Kazdopadne ochrana proti SPAMu na Evangnetu resena je, alespon proti tem nejhrubsim metodam; naopak zadna metoda nemuze byt 100% ucina (leda by zde bylo nejake kryptograficke reseni, to by ale muselo byt podporovano ze strany prohlizece).
Jinou veci je, jak dostat emailove adresy napr. lidem do adresare postovniho programu. Na sve testovaci verzi http://btmp.evangnet.cz/ zkousim pouzit exportu do exportu do vCard (ale zaroven je link na stranku poskytujici vCard zakryptovan javascriptem, podobne jako e-maily).

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód