Co na evangnetu chybí

Diskuse o všem, co by bylo dobré na Evangnetu mít a co jak se k tomu dobrat.
Technické připomínky zaznamenejte prosíme ve foru "Připomínky k provozu serveru"

Odpověď na příspěvek: Re: www.spiritweb.cz

Od: Anonym: zeto---.cb.gin.cz )
Kdy: 26. 03. 2006 16:03
Předmět: Re: www.spiritweb.cz

To vykání je také jenom hříčka našeho ega, a tak jako Vy upozornujete že si netykáme, i já musím upozornit že lžete když mě nazíváte přítelem, protože tomu tak není.
Píšete: Tolerance však není uznání postmoderního dogmatu, že "každý má svou pravdu" - křesťané jsou přesvědčeni, že je jen jedna Cesta, Pravda a Život, Ježíš Kristus, i když po této cestě jde každý svým tempem a v různých zástupech poutníků - a už vůbec ne (ani morální) povinnost publikovat názory, které s touto Pravdou ve zjevném rozporu.
A já vám musím říct že každý má svou cestu, Víte, že tím co tvrdítě zároven říkáte že všichni ostatní kromě vás mají cestu špatnou? Respektive ne správnou? Víte kolik žije na Zemi lidí? A pro mne není na celé Zemijediného špatného člověka ( i když křestani to napáchali taky hodně - vraždy ve jménu Pána - jsou na to důkazy, upalování, mučení a všechno ve jménu pána)
Nechci tady rozbíhat diskuzi o správnosti víry, každý to máme nějak…
Jenom bych chtěl upozornit že stránky na které jsem chtěl upozornit není ani o nadpřirozených věcech, ani o záhrobních či vesmírných bytostí, ale je tam něco opravdového ze života, nic vyčteného ale prožitého co pomohlo mnohým lidským bytostem, živým kteří kráčí na tomto světě.
Každopádně pokud prožíváte svůj život štastně a pokud se cítíte Vy dobře a vaše okolí to cítí stejně, nebo aspon podobně, je to super a přeju Vám ve vaší cestě ještě více úspechů.
Já svůj život vedu čím dál lépe a moje srdce prožívá plnost štěstí a lásky:) ne vždy ale čím dál více:)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód