Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Jakub

Od: Anonym: Jim---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 23. 09. 2011 09:12
Předmět: Re: Jakub

Romane, Romane, mám dojem, že ti začínají ujíždět nervy. To bys ale jako farář neměl. Kdysi jeden politik pravil: "S vaším názorem zásadně nesouhlasím, ale udělám všechno pro to, abyste ho mohl svobodně říkat". Myslím, že je to krásná ukázka tolerance a demokracie.
Mimochodem nevídáš se v Praze s Jardou Pecharem? Hledal jsem ho loni ve Strmilově, ale farníci říkali, že odešel do Prahy. Když se s ním potkáš, pozdravuj ho od Jima, on už bude vědět. A kdyby si náhodou nemohl vzpomenout, tak mu připomeň, jak jsme spolu ve Strmilově štípali jedný babičce dříví. Sice to je už pár let, ale určitě si vzpomene, byla u toho velká legrace. Tenkrát jsme čundrovali V Jižních Čechách a pobyli u něj pár dní.
A co Ondra Pellar, ještě je v Rokycanech a dělá bigbítový koncerty v kostele? Pořád nosí vlasy jako mánička? Jednou jsme s ním byli na čundru a já když jsem viděl jak hraje na kytaru tak mě z toho zaskočilo v krku. Pekli jsme kuře, on vzal kytaru, obráceně, jako McCartney a hrál levou rukou, ale ne zhora dolů, ale obráceně, zezdola nahoru, on si kvůli tomu upravoval i akordy. Já jsem zíral jako blázen a najednou mě zaskočilo v krku. Tak mě tenkrát začali říkat Krkost. Připomeň mu to jestli ho uvidíš. To byla tenkrát akce, tos měl vidět. Měj se. Jim

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód