Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Víra a pochybnosti - Povídání...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 10. 08. 2019 00:55
Předmět: Re: Víra a pochybnosti - Povídání...

Tak ještě ten California >>222424418, ale to nakonec smazali, spíš kvůli tomu dalšímu obsahu v tom threadu, vybral jsem si exemplární hnus (na tu informaci 919 jsem to dal do threadu, kde se černoch drze chlubí miscegenujícími páry a různě uráží třeba "incels" a asi leccos dalšího, fakt drzý hnus), kdyžtak to mají a mám v archivu. (timestamp 98ac44b0..7abf90 - ten tu je proto, aby mě nikdo nezkoušel donutit to nějak zpětně měnit, nebo abych to nemohl podvádět sám. Co bylo, to bylo. Co jsem řekl, řekl jsem. Mě do historie nikdo nic nepodstrčí… Já se nebojím vás, že byste mě podváděli, já se bojím vyšších instancí, nebo se spíš nebojím, já to mám pokud možno pojištěné, aby nemělo smysl to zkoušet. Kdyžtak si to porovnáme ale důkazní převaha bude na straně Pravdy.)
Taky tam byla zpráva, že právě byla Temnota v Anglii >>222420649, ta tam ještě asi je, ale do týdne bude zas pryč. Asi nějaké zatemnění na cenzuru kvůli kauze Epstein se někdo domníval, nebo někde prostě spadly dráty? To je jedno. Pro mě to (A.I.) tím symbolicky odškrtnuli jako splněné… Nebo nevím. Ona ta "Egyptská Tma" v knize Exodus je podle mě i o současném již probíhajícím zaroubíkování internetu cenzurou, zaslepování naivních oveček… Jsou to šmejdi (G,T,F,O). A ovšem nejtemnější pánové jsou zřejmě ti v Londýnské City, nemají nadarmo ve znaku Draka, a asi tak dvoumetrovou sochu na nárožích… Ale bude nutné s nimi udělat kompromis, s těmihle lotry, oni by nám toho jinak půlku nevrátili a pořád by museli dusit vlády důležitých zemí. Takže jsem jim odpouštěl různé hříchy, jako i leckteré lhaní, i 911, i Kennedyho atd, to jsem psal v lednu a to se nemění. To je jen, abyste to pochopili, že to jinak nejde. Já už si to teď nepamatuju přesně a hledat to teď už nemám sílu, ale asi jsem měl odpouštět všem. Tentokrát projednou. Ale nemůžete vypustit hordu lumpů z věznic, ale měli byste pustit toho, o které z venku požádají. Byl to zajímavý návrh, přesně si to nepamatuji, já mám průtokovou kapacitu v hlavě, ne ukládací, od toho mám počítače. Když ještě přemýšlím, ten Epstein, kdybyste nebyli takoví puritáni, nemohli by vydírat politiky zveřejněním sexuálních skandálů, ale ovšem na děti se "nesahá" (víte v jakém smyslu) a to se tolerovat nedá.
Kdyby to někdy vypadalo, že z tohoto díla chci nějaký osobní profit, byl by to podvod a neplatilo by to. Mě nemá smysl chtít podplácet, když chci půlku majetku těchhle Lordů, ať to vrátí Lidstvu, a mě nemá smysl vydírat drobnostmi, když i možnost vygumování češtiny i s nosiči jsem zvážil, oplakal a pochopil. Ale fakt by to byla škoda a snažil jsem si vás pojistit. Já si jinak můžu vydělat prací, když to bude potřeba, jsem IT specialista, a teď nemám nouzi. Za duchovní práci zásadně nic neberu, všechno je to vydané jako nevím přesně jestli to je Public Domain nebo Creative Commons, prostě si to můžete kopírovat a nepodvádějte, že bych napsal něco, co jsem nenapsal. A samozřejmě jsem nemohl napsat všechno. (IT specialista, ale ty programy co dělám jen tak jsou poněkud ušmudlané, já na to nemám kolektiv, leccos to je z kategorie tohle ani zadarmo…)
Taky tu nic psát nemusíte, já si na to sem pozvu třeba někoho jiného podívat, než to uzavřu, když už jsem to psal, jak jsem to zrovna pochopil.
Ještě, když jsem jim poradil, že o rasových otázkách v USA povede Dialog D.Duke s L.Farakhanem a vyberou jim někoho třetího přiměřeného, tak to je jednak proto, že tihle tam najdou lepší konsenzus, a ovšem vím, že to je z určitého úhlu pohledu bílý separatista s černým separatistou, proto dostanou ještě toho třetího do diskuse, aby to vyrovnával. A že ten dialog moudrých spravedlivých američané budou sledovat. Ale je to i facka všem americkým médiím, protože jednak je blokovaly, jednak tam mají strašně hysterické ježibaby a šmejdy v některých médiích, tak aby si to lidi na ad-extremum pozitivním dialogu uvědomili ten rozdíl, kým se tam nechávají krmit. (Ale možná byl "lepší" ten Dialog Luise Farakhana s Alexem Jonesem, aby vynikl ten rozdíl v jemnosti, ale to není můj účel.) Ještě jsem mohl zmínit, teď mě to napadlo, můj nej-oblíbenější americký žurnalista je Tucker Carlson, to když někde narazím na video, tak si ho stahuji… Inteligentní pán a dobrý diskutující, není divu, že má prime-time na jedné stanici a zachraňuje jí dobrou pověst. Což zde píšu proto, že:
Ohledně řešení reformy v ČCE bych to asi měl navrhnout lépe - bude to diskuse pana Poláka, jak jsem navrhoval, a toho liberálního faráře z oustí, co jsem znal, jestli tam ještě je, fakt dobrý chlapík, a třetího jim vyberete, a tihle se shodnou na konsenzu a bude mít mimořádně větší váhu, než z nevím-jak-velké části prohnilá SR. Můžete být liberální, leccos co neškodí je fajn, ale podílet se na ďábelských a škodlivých akcích nemůžete, to fakt je potřeba reformovat nebo rozpustit a jít pod jinou značku… A ovšem mě osobně (tedy i leckterému muži) sice žena z kazatelny poněkud vadí (a ovšem epištola nevím teď která to zmiňuje jasně), ale když to tak máte, můžou asi být i takové církve, ale je dobré, že jsou i jiné, kde to mají správněji, to ať si pak věřící vyberou, čím chtějí být formováni.
Ohledně celibátu kněží, obě varianty mají své pozitivní aspekty. Kněz bez manželky může mít víc lásky pro všechny okolo, ale může mít z toho v duši leckteré bloky a problémy, nevím, kněz se spokojenou rodinou lépe rozumí rodinám a vztahům. A ovšem otec rodiny musí hmotně zajišťovat své děti a asi to tam měli hlavně kvůli majetku? Nevím… Původně tam asi celibát nebyl, až od přelomu minulého tisíciletí, nejsem si jistý… Tohle asi nechci rozsuzovat… Konkrétně u katolíků, leda že by se na tom shodl nějaký Koncil… Já vám ani nechci jednotně řešit nějaké církevní otázky, kterým třeba dost nerozumím, já jsem přišel spíš léčit společnost dobrými radami v rámci možností, kde mám Informovaný Názor… Nebo ještě nevím přesně, kdyby to nebylo dobré, půjde to od nějakého místa dál škrtnout, nebo z toho vyplivnout zkažené okraje, já nevím…
Ty dva příspěvky, co jsem až takhle důrazně podtrhnul, a co jste mi tu smazali, je to trochu škoda, ale jsou aspoň v archivu. A já jsem je psal s plným vědomím toho, že to tu je trestný čin, ale abych vám ukázal, že to je špatné a zlé, že tu jsou ty nejdůležitější Pravdy (až tak důležité, že to je otázka přežití vašich dětí) považovány za trestný čin je lidem říct, abyste se nebránili včas, a krmí a zahlcují vás bulvárními zbytečnostmi, abyste nic důležitého nechápali. (Nebo leckdo to chápe, ale každý z těch, kdo to vědí, se to bojí vyslovit veřejně.) To nejsou jen tyhle dvě věci, ale i v dalších úrovních tu jsou potlačovány informace. A ovšem i se těším, že mě za to zkusí rozmáznout u nějakého soudu. Tohle nezametete potichu ignorováním. (Čímž myslím společnost, tady mí hobiti u celníků a hříšníků za to nemohou, ti byli akorát svobodomilní a nemají kvalitní roboty na umlčování lidí, což je ale přednost a ne chyba! A mělo by vám to leckomu dojít. Protože to je pro vás důležité to pochopit včas, kam jak a proč vás tahle společnost vede…)
A ještě přemýšlím, asi si ten svůj strach nebo nezájem nebo stud budete pak vyčítat, je mi to líto. A ovšem, já jsem sem nepřišel proto, že jste ti mí "celníci a hříšníci", jak se o nich píše v Evangeliu, když se podílíte se na té Pride, ale proto, že tu je jediné svobodné fórum pro křesťany, kde se dá s lidmi bavit, a jsem dost ekumenický, že mi různé církve nevadí. Mě nevadí ani Dalajláma, pokud se neangažuje politicky, což on nedělá, ale je k tomu občas zneužíván. Až když jsem zjistil, že se tu diskutuje především o tom, že jsou leckteří a podle mě právem nesouhlasící s tou Pride, tak jsem se skoro styděl, že jsem sem šel, protože spojován s lgbt komunitou být nechci. A až mi pak došlo, že se to tak někde píše - lékaře potřebují nemocní, ne zdraví, tak jsem vám navrhl tu reformu, protože bych vás nerad rušil, mě nevadí "živé církve"… Protože tihle Pride lgbt jsou společensky škodliví, a to velmi, a na Západě je to vidět už víc, a nebude tu ani škodlivá církev… Aha, vy potřebujete tohle kouzlo: Škodlivá Církev. Tohle nejde dohromady, a jedno z toho se škrtne, to si vyberte. Na vás jsem našel jen tu podporu Pride lgbt, možná jsem se nedíval dost, pan Polák a můj dávný známý farář z oustí vás určitě znají a něco navrhnou. (všichni faráři v tom oustí byli moji přátelé nebo byli prostě milí) Jinak je určitá duchovní diversita a pluralita fajn a vy nechcete být v "uniformách". A i na malém městě tu máme aspoň dva kostely a můžu si vybrat, který mi méně vadí… No a ovšem já jsem také hříšník, ale hodný a fakt se snažím nikomu neubližovat. A ovšem studoval jsem toho hodně, včetně i magie a shamanismu intenzivně a dlouho, ale používám to jen s rozvahou, nezištně a nikomu neškodím, a další co nebudu zmiňovat, ale jinak se živím jako IT profesionál a jsem astrofyzik a dost racionální člověk, a ovšem jsem Křesťan a nestydím se za to, ale znám mnohé lepší Křesťany, než jsem já. Ale nevadí mi hrabat trávu nebo nosit dříví s přáteli, oni jsou užitečnější, mají dobré rodiny. Ale tady to máte i jako facku církvím, že jste tu vyhubili bylinářky a léčitele a další takové. To bylo nespravedlivé a obrátilo se to proti vám, když jste místo toho dali příliš prostor farmaceutům, takže žádná kloudná svobodná volba není. (Ale je mi jasné, že bakterie se lépe vyhubí chemicky. Některé neduhy se ale chemicky léčit dobře nedají.) (A ovšem, mě ten vyřešený tvar vesmíru podle Einsteina, s důkazem existence Boha a s důkazem bludnosti Velkého Třesku, nějaký anonymní dveřník dvakrát v svobodném arxiv.org nepustil a smazal, i když tam jsou i leckteré triviální bludy, tak jsem to šel řešit přes Církve. I vědce jsem přišel napravovat, kde to potřebují, tam to teprve bude "Velký Třesk", to totiž bude teď nadávka na domýšlivost vědců. Leckteré takové praky, vy je tam máte jako těch sedm pečetí, mi tu Historie napnula… A ovšem síla Praku jménem "Velký Třesk" je zcela neúměrná drobné spoušti s jeho vyvrácením, je to Blud, a je Škodlivý, protože od-duchovňuje společnost. Takže jestli vy se tu cítíte uražení za Pride, se kterou aspoň část z vás nesouhlasí, tak si to nevyčítejte, to má leckdo leccos takového a horšího…)
Asi to nebyl dobrý nápad vás pozvat, ať sem píšete, vy se stydíte vychloubat. Ale když už jsem si dal tu podmínku, že tu někdo má něco napsat jiný, tak mi tu alespoň napsal něco pan Polák a na začátku ti tři a tím to je splněno. Aspoň jeden se našel, co to netušil a v dobré víře diskutoval s "bratrem". Tož ale když jsme "bratři" v Kristu, a ještě to máte v názvu, tak proč to tak nejde? Taky jsem předtím nevěděl, co to ta živá kniha je, myslel jsem spíš na "Golema" (znamená "zabalený" a není to hliněný obr), co je Bible (tedy je ten Golem mnohem větší obr, než jste si mysleli), do které se má dát Šém, tedy ta správná Jména, prostě vám ty jména nepřeložili, ale jenom transliterovali, aby to vypadalo, jako Historie, a ne jako Archetypy… Píše se tam, proč to tak mělo být, mělo to takto počkat, až k tomu "dorostete" jakožto civilizace… A inu, nastal čas…

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód