Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Víra a pochybnosti - Živá Kniha

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 09. 08. 2019 19:00
Předmět: Re: Víra a pochybnosti - Živá Kniha

Živá kniha
Nemusíte mi sem nic psát, ale můžete. Já vás do svého vydání přiměřeně seškrtám, pokud vám neodpovím a nebudu to považovat za relevantní. Ale jinak mi tu klidně můžete i udělat třeba anonymní graffity, když bude zajímavé, nebo se nějak zvěčnit… Jestli vás z každého vydání vyškrtnou, tak jste nebyl vůbec zajímavý. Taky je možné, že kdybych si myslel, že byste se za to měli stydět, tak vás třeba anonymizuji. Pak to půjde porovnat, jak moc se to seškrtáním zkreslilo. Ale jinak pokud víte, co je to rpg, tak tohle je rrpg, nebo třeba ne, jste si tím jistí… Kdyby se to tu sneslo, můžete sem mrštit nějakou urážku, a já vám ji vysvětlím. Nemůžete sem hodit horší urážky a vulgarity, než na jaké jsem zvyklý, ale správcům tohoto serveru to tu laskavě nešpiňte něčím, co se tu nesnese… Já to tu smazat nemůžu, já to můžu smazat ze svého vydání při redakci. Zdejší správci to tu mohou smazat jen občas, jsou to taky lidi, a já umím používat stroje, ale neubližuji strojema lidem… Mě slouží stroje. (a kočky, a pečlivě je krmím) S lidmi vycházím narovinu.
Ale jinak já používám leckteré Legendy, takže mi můžete udělat Kolektivního Froda, a uložit si kopii, aby mě a správce zdejšího serveru nikdo nemohl vydírat to podvádět… Já si sice myslel, že jsem studoval a trénoval na Gandalfa nebo z Castanedy, mimo jiné, (ale některé děti, co mě neznají ale třeba potkají, si tu myslí, že jsem možná mladý Krakonoš, občas to mají v očích, pokud si mě všimnou… Nejsem Krakonoš…), ale proti Sauronovi jsem jen malej beránek, chasník z vesnické chalupy, a všichni mě tu mají normálně lidsky rádi, kromě těch, komu vadí plevel na mé zahrádce bez plotu, ale i s těmi vycházím dobře, nebo se se mnou jen nepotkávají?… (moje tráva je ale živý plot kolem té zahrádky a je to škoda redukovat) (Tady se lidé upřímně zdraví, když se potkají, a to i na druhou stranu silnice, otevírá to srdce a je to zdravé. Tady se lidé nemíjejí. A ovšem kromě dětí zdravím většinou první, když jsem chlap, a dětem na pozdrav odpovídám…) (Já se tu nepotřebuji víc zvěčnit, já to tu dávám za příklad a na vysvětlení.) (Já ty lidi nezdravím ani z prospěchu ani nevím co, ale když jdete pár set metrů sám, a pak potkáte známou tvář, nebo neznámou tvář, tak pookřejete a pozdravíte s radostí. Na venkově lze zdravit i Pražáky, jen někteří jsou uzavření tak, aby to naoko ignorovali, jak jsou zvyklí…)
Pro křesťany - víra a pochybnosti se to jmenuje proto, že v Ježíše můžete dál věřit, a aspoň Betlémská hvězda tam je jako důkaz na potvrzení, že si to nevymysleli lidi, a o mě máte pochybovat, protože jsem jenom člověk, jeden z vás. Snažil jsem se, bylo mi hodně pomoženo, ale jsem jenom člověk a mohl jsem to poplést? Prý tam je kus shnilý a má se vyplivnout, ale já to rozhodovat nebudu… A prý to je kyselé, ale přesně to je potřeba…
Nemusíte s tím nic, ale můžete… (Já jsem zvyklý diskutovat s Anonymous… Já tam nálepku nepotřebuji, abych si to pro sebe posoudil. Mě nemůžete urazit, já jsem na to zvyklý. Ale nepište sem nic, za co byste se pak styděli, někde se to bude archivovat. Taky se mě můžete na něco zeptat. Ale já to odhaduji, že se budete předem stydět a nenapíšete si sem nic, to je škoda, mohli jste být v živé knize dřív, než byla nakonec archivována a uzavřena, ale můžete o tom diskutovat dál, kde vám nedají roubík nebo shadowban… Nezkoušejte mě asi obdivovat, já to nepotřebuji, nezkoušejte mě potvrzovat, ani to nepotřebuji, zkuste mi něco vytknout, nebo já nevím… Mě to tak prostě napadlo… Že tu v téhle živé knize 21:27 nejste zapsáni, nemůžou tu být všichni a já vás neposílám do žádných pekel, ale můžete se tu zvěčnit, symbolicky, ale doopravdy. Za pár dní se to uzavře a zarchivuje, ale tady si to můžete nechat otevřené, dokud to unesete, ale já do té své verze s tím strávím čas s redakcí vašich příspěvků a nebudu se s tím dřít pořád dokola. A ovšem ať to zdejším správcům serveru nezahltíte, kdyžtak se to odsune do archivu jinam. Proč tu máte jediné svobodné české fórum pro křesťany široko daleko?) (Ovšem pokud se tu nezvěční ale vůbec nikdo, tak je možné, i když nepříliš pravděpodobné, že vás tam 20:14 uvrhnou všechny, čemuž jsem se snažil mimo jiné zabránit. Ne, vy tomu nerozumíte dost… Ani neznáte různá pochybná proroctví, všechny je před vámi schovali. Různá pochybná proroctví se budou škrtat, ani je netřeba zmiňovat, něco je lepší ani nevědět. Je to tu jen Symbolické a Legendární.)
A ovšem, nestyďte se, že jste normální člověk. Ti jsou tu kolektivně nejdůležitější. To ostatní je Bonus navíc… A ovšem, buďte Tvořiví, prospěšně, nebo aspoň ne škodlivě…

Taky nejsem perfektní a netrefil jsem to tam přesně na špičku. Tady a jinde "čaruju" s časem a číslama (ale jen občas, já jsem spíš Ornamentální), a pak si neumím jednoduše odečíst 6 hodin time-zone, to je zase trest za moji pýchu nebo domýšlivost… (Jenže ona ta pravá KB se pozná, i když tam není přesně včas) Takže když jsem tohle psal, a nechal si hodinu času na rozmyšlenou, tak jsem zjistil, (když jsem se vrátil z cesty na záchod radši se podívat na hodiny), že mi zbývají asi tři minuty na přípravu a vybrat si thread. Dostali tam jenom holé jádro a stručně a bez obrázků, to nečte už vůbec nikdo. A tenhle thread "Trump General" tam obvykle rychle zapadne a obvykle ho nesmažou, když je tam dost diskutujících, když se v něm jen pozpěvuje a nikdo to nečte, kromě těch, co to čtou všechno. Ale když tam přestali pozpěvovat a byl jsem tam sám, to je tam obvyklé, když to je thread na jednu hodinu, tak jsem se odmlčel nehulákat tam sám, takže jim tam chybí moje rada pro reformu Health-Care, o které se tam nemohou dohodnout, a protože i Commiefornia potřebuje poradit, tak to ještě asi zopakuji potom jednou v příslušném čase zas pro západní pobřeží. (Já žádnou válku snad nespouštím, já oslavuju vítězství nad fašismem a podtrhuji tu 1318 i tu 919 informaci hodně tučně, když jste si toho s jednodušším podtržením nevšimli, jak bylo potřeba. Nebo jsem to jen Symbolicky naplnil, aby už jste na to nemuseli ve strachu čekat. Já jsem ukradl nejednu Legendu.) Tohle je fakt dlouhý den, myslel jsem, že si půjdu odpočinout… A ovšem, zase si to asi nepřipravím, to nemá být vyumělkované a já už fakt nemůžu… Ono se to podle Laoz najde v tom archivu, a pokud to mám uložené a time-stampované tady taky… >>222407879 nn … (time-stamp ab26ed..caa39800..f218d4) (Cryptografii jsem se kromě jiného učil i u Velkého Assange, to je také Mučedník, a už jsem svůj názor zmiňoval předtím. A ty tečky tam jsou, že vás nemusím tím číslem zatěžovat celým…) "President Trump General Early Morning MAGA edition" (to jsem ani nečetl, co to má v sub-titulku, tam je vždycky nějaký takový výžblept), a ten zrovna nebyl první zvrchu na stránce a jednou jsem refreshnul si vybrat, nebylo moc z čeho… (Já se nevytahuju, je to tu spíš jen na svědectví a na vysvětlení…) Měl jsem se víc snažit si to připravit, ale možná to právě takto bylo správně… Uvidíme. Doufám… A Habakuk ab1 je co? To jsem asi ani předtím nečetl… (A rozhodl jsem se mezi těmi dvěma pobřežími přestat kouřit, jakože poslední cígo, abych to taky podtrhl, když jsem se šel zase rozmyslet, a bylo mi to dvakrát potvrzeno jako správný nápad (kromě mnohokrát předtím), ale nevím, jestli se mi to podaří, tenhle okov je fakt těžký… (ale jinak mě na konci krabičky čeká jen "křižovatka smrti" rakovina, mám tu rezervní tabák a nakupovat zrovna nepůjdu…) uvidíme, jinak to trvá i týden nebo déle… dolů se padá vždycky snáz… akorát různé cígo nehledě na rasu ať má své, já jim to nezakazuji, já jen nabádám…)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód