Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Víra a pochybnosti - komentáře...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 09. 08. 2019 02:50
Předmět: Re: Víra a pochybnosti - komentáře...

Děkuji, ale mýlíte se. Přečtete si to potom, nebo vám to někdo přečte ve zkratce. Vysvětlovat se to bude potom. Poukazovat na různé chyby a bludy, jak navrhujete, by bylo možné, ale ne s autoritou, kterou jsem dodal těmto pár dním. A ovšem, nekopu do trpaslíků, kteří neškodí příliš. Ale některé jedy možná bude dobré pojmenovat. Nevím, jestli na to budu mít čas a prostor… Jenže já fakt za poslední tři dny spal dohromady pět hodin a již se moc nesoustředím. A vám kolektivně jsem říkal Mk14:38, abyste se modlili za Znamení Jonášovo, ale ne v tomhle smyslu, ale ve smyslu Ninive a Zj20, visí nad vámi Damoklův meč, já vám ho jenom ukazuju… Inu, přichází ten čas. (Nečetl jste Apokalypsu? Už to brzy bude končit, většina už je hotová…) (A ovšem tam, kde u Ž v OSN padaly hvězdy, jak jsem z "Nebes" obcházel svět s "Chlapečkem" v 8:15 (ale významově to byl spíš Tlouštík), v té mé ruské větě je zřejmě gramatická chyba, všiml jsem si jí až potom, zamyslel se, a asi to mělo význam. Teď nevím, jestli jich tam není víc, moc rusky neumím psát, ale chyběl tam měkký znak… A ovšem Otčenáš ve zkratce jsem také citoval takhle, protože jsem si tam všiml ρυσαι "Vysvoboď nás", ale víc to bylo z jiného důvodu, možná i ze dvou…)
Za kterým "Pánem" to vlastně jdete? (Kolektivně zejména!) Leckdo chodí za různým a nejsem si jistý, že v tom máte jasno… Nebo kam za ním jako jdete? Není to (u některých) jen fráze?
A ovšem, ten J21:22, víte, který to je? _Dekadentní Církev_. Taková už tu zůstat nemá. Vy ostatní následujte Ježíše Krista, toho původního primárního, jak to již umíte… Jiní ať si drží své Tradice také. Co s těmi marnými, co tradice nemají? (Nechcete se nechat navléknout do uniformy, abych vám něco určoval všem naráz… Já jsem jenom Jeho odraz… Syn Člověka není Syn Boží, ale Bůh nám laskavě pomáhá…) (To D.C. není jenom tahle ČCE, to platí obecně, archetypálně. Buď se zreformujte, nebo nebuďte. Znovu zopakuji, že každý by si měl zamést svůj chlév sám. Takže vás, pane Poláku, pověřuji, abyste zjednal nápravu v téhle ČCE, a ostatním doporučuji, aby kdo s panem Polákem ve věcech ČCE zásadně nesouhlasí, tak tam nemá co dělat. A on doufám nebude nepřiměřeně nespravedlivý. Leckde by se ale měli vybrat aspoň tři, to je spolehlivější. Tohle je moje metoda tady na vyčištění bordelu. Leckde je nejlepší Konsensus Kolegia, ale když je nějaké to Kolegium prohnilé, tak co s tím?) _-_ Která Církev je Dekadentní? Taková, která normalizuje Hanebné a Škodlivé a dělá z toho Přednost. Taková vás vede do Rozkladu. Taková, která nenabádá k větší čistotě a k litování svých hříchů. I když i o postižené atd můžete pečovat, ale tak, abyste je pozvedávali nebo jim dávali smysl, ale ne abyste do toho postižení lákali další. (Já vám tu v ČCE tenhle odstavec asi vybalím zvlášť potom, tady to je na svědectví, že jsem to takhle napsal… Třeba aby ctěná zdejší SR panu Polákovi víc věřila, až tam bude navrhovat reformy… Nebo si zvolte lepší Synod… Nebo si členové zvolte lepší církev…)
"Soudný Den" byl tady 8.8., ale můžu sem dopisovat odpovědi nebo komentáře… (Můj den končí, když jdu spát, a začíná, když vstávám, mezitím je noc, nehledě na hodiny… Ale já se fakt asi potřebuju vyspat na zítřek… A aby to byl "Den poté", tahle Legenda byla špatná a je třeba ji odškrtnout také…) (Měl jsem si to 20:4 lépe přečíst, ale já některé vzory k souzení dával (teď i v lednu) a některé možná ještě dám, nevím… Já vás soudit nebudu… Ale můžu vám něco vytknout, když si vás dost prohlédnu… Nemůžu si všechny prohlédnout a vy se navzájem znáte lépe… A můžete si vytknout chyby, to je prospěšné a nezavírejte před výtkami druhých uši… Fraktálně se můžete soudit všichni, stejně to děláte, jen to neříkáte, kde je to potřebné, nebo zas Pyšní nenaslouchají dost Kritice… Také asi leckdo vidíte pocity druhých, jen jste si zvykli to ignorovat. Nevím jak to kdo má, já prostě vidím pocity druhých, přijde mi to přirozené…)
Tady to je zabalené do Tapety. Přijde čas si vybalit dárky a nebude to za dlouho… (A ovšem to se ještě přeformátuje nebo rozstříhá, s odkazem na originál?, aby to bylo přehlednější. Tahle jednoduchá forma do fóra je poněkud syrová… Se sazbou jsem se předtím piplal dost, nestačilo to… Kolik myslíte, že toho syn člověka může stihnout?) (Nevěřte mi, pochybujte, ale já vás přesvědčím, pokud možno důkazy. Co nedokážu, o tom pochybujte víc…)

|: Pokud vám tento text nepřipadá důležitý, běžte se zeptat někoho moudřejšího. V opačném případě také. Děkuji za pochopení… :|
(Ale ještě pár dní s tím počkejte…) (Ještě tu Rekursi asi zopakuji potom. To není kouzlo nebo "curse" prokletí, to je algoritmus…) (Já doufám, že aspoň pár, kteří nejsou ignoranti, aby to zablokovali, se na každé úrovni najde…) (A ovšem dělám to proto, že vy si kolektivně potřebujete přečíst texty, které tu píšu nebo jsem psal pialpha.cz , a vzbudím takový ohlas, aby mě konečně neignorovali. Ne kvůli mě, já si ho asi už moc neužiju, jestli mě někdo přijde smést, ale abych vám pomohl. Protože velká většina z vás je zaslepených nebo jste v bludech a pastích, a leckteré je potřeba vysvobodit. A protože T. a L. A těch sedm pečetí, nebo jsem je nepočítal, možná ještě nějaká chybí?, je závažných. Nebudete to Ignorovat. Protože to potřebujete, i když vám to zatím nedochází.)
Razítko 93598..0a8ccc5c0..bb272de, 87b07..cab55c3 k aktuálnímu času… Vy to tu nebudete chtít změnit, ale někdo by vás mohl chtít donutit? Za chvíli bude ten "hash" zas cyklicky v jiném… Valný význam takové číslo nemá, jen to potvrzuje, že něco bylo předtím a něco je potom… Mimo jiné tam jsou všechny moje příspěvky zde včetně postupných náhledů, ale takhle z čísla je ven nedostanete, ale dá se to ověřit. Taky to je proti tomu, abych to já nemohl měnit a strkat si něco do minulosti. (už jsem líný domýšlet lepší formulaci, prostě zřetězený (cyklický?) hash…) (Kvalitnější časové razítko si asi opatřím až zítra…) Kdyžtak průběžné verze jsou zatím v archivu někde, kam ani já ani vy nedosáhneme, ale (((oni))) by mohli vymazat i ten archiv? Příště bude třeba ten hash zas průběžně v jiném…

Dole Anonym - když mi odpovídáte, nekopírujte to sprostě celé do "odpovědi"… Já to tu píšu z klávesnice a dám si záležet, to není cvak cvak a balík textu, to by bylo nefér ve fóru, jakožto zneužití stroje proti člověku, jedna z jeho forem… Když to píšu z ruky, je to od člověka k člověku, a je v tom rozdíl. Když citujete oponenta, vyberte si větu, se kterou polemizujete. Pokud chcete protestovat pouze, že to je příliš dlouhé, a uděláte to příliš dlouhou odpovědí, není to dobrá forma protestu. Ale děkuji vám, mimoděk jste mi také pomohl… Ano, běžným lidem z toho někdo udělá výtažky, a z těch minulých třeba taky, aby se s tím nemuseli zdržovat, ale ať je volně k dispozici studijní verze originál, třeba půjde porovnat, jestli někdo nedělá špatné výtažky.
A pokud mi sem chcete napsat něco, za co byste se styděli, tak to zde pište radši anonymně. Obvykle jsou ta veřejná fóra veřejně přístupná. A charakter pisatele se dá často poznat i podle textu, na to nepotřebuji nálepku se jménem, i když při diskusích s lidmi, které již znám, je to se jménem lepší… (Samozřejmě ale písemně se snáze podvádí než z očí do očí, ale zase to má záznam…) (Někde se diskutuje pouze s vlajkou bez jména, tím si třeba zvyknete neposuzovat to podle nálepky…) (Nebo radši civilně diskutujme v jiných vláknech.) Pokud by vám připadalo, že se tu pod mým jménem objeví nějaké bludy, tak se mě můžete zeptat, originály jsou uložené tady na mém počítači… A nevěřte mi, příště se můžu mýlit víc než teď…

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód