Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Víra a pokrytectví

Od: Anonym: Jiří Polák <> ( --- )
Kdy: 06. 08. 2019 22:33
Předmět: Re: Víra a pokrytectví

Ondřej má velmi zajímavé a oslovující téma- ano máte část pravdy- spásu hledají velmi často lidé problematičtí (z různých důvodů) a my, křesťané, kteří mají jistotu spasení a poznali Krista osobně , velmi rádi "usínáme" v bezpečí výhledu na budoucnost a jistoty setrvávání v Boží ruce. Jaké to má důsledky pro naše osobní a duchovní kvality se dá velmi snadno předpokládat. Leckterý "syn světa" nás strčí do kapsy. Ano, přesně toto by nás mělo trochu vyburcovat ze spánku, abychom lehkovážně nepropásli šance, které máme. Pak se může také stát, že už nebudeme umět rozlišit co je dobré a zlé a nevěřící bližní nás v tom budou muset poučit. Hrozná vyhlídka!
Ani já nechápu co ze mně občas vyjde za bláto- např. dnes mi známý volal že má problém a já mu doporučil bez váhání podvod!! -nechápu to, mám co vyznávat…
Jsem ale rád, že u nás ve sboru opravdu nacházíme "bezpečí" a velké většině lidí se mohu svěřit se vším, aniž bych riskoval zneužití. V tom se opravdu toto společenství např. od pracoviště liší velmi diametrálně.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód