Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Homosexualita je (ne)normální

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 27. 02. 2019 21:15
Předmět: Re: Homosexualita je (ne)normální

Martin Janča napsal(a):
 Darováním spermií se nepochybně rozmnožíš až až. Ale já měl na mysli přece  něco jiného. Pytlík můžeš mít sice pohádkovej, ale jak se rozmnožíš ty s  tvým partnerem stejného pohlaví? Nijak. Nejde to. A to je ten důkaz, že  homosexualita je z pohledu přírody abnormál, že to je porucha. Já ti ji  neberu, já mám zase svoje jiné abnormality, ale musíš si přiznat, že nejsi  normální, když jsi homosexuál. Jinak si prostě lžeš sám sobě. O tom tady je  řeč.
Nejde to, to máš pravdu. Ale taky jsem nikdy neříkal, že se o dítě snažíme nebo že to jde. Já teda doufám, že tenhle hloupý argument, že dva jedinci stejného pohlaví nikdy nemohou zplodit dítě, jsme si vysvětlili a už se nebude opakovat, protože si tady fakt připadám jako v ústavu.
Chtěl jsem tím jen vyvrátit to, že gay nemůže mít dítě. Může. Se svým milovaným ne, ale jinak může. V dnešní době už není nutný přímý pohlavní styk. Spermie se s vajíčkem může spojit i mimo ženské tělo. A vůbec se nemám strach, že se metoda IVF masově rozšíří, protože lidi prostě šukali a šukat budou.
Homosexualita normální a přirozená je. Já jsem si ji nevymyslel. Navíc proti přírodě nemůže být něco, co příroda sama vytvořila. Spousta lidí se v tomhle nesmyslném bludu udržuje a vůbec nechápu proč.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód