Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Bible a homosexualita

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.149.broadband3.iol.cz )
Kdy: 23. 02. 2019 21:57
Předmět: Re: Bible a homosexualita

Martin Janča napsal(a):
 Proč by homosexuální rodič taky nemohl zabít dítě. Kde je jaká statistika,  že homosexuální rodiče jsou lepší než hetero? Takže tento argument od vás  neberu.    Jo, možná je lepší homo rodina než děcák, to bych vám asi uznal. Ale pokud  je dětí volných do adopce tak málo, že i hetero rodiče, kteří prošli  složitým psychologickým vyšetřením a papírováním, čekají na dítě i léta, tak  se těžko dostane na homo rodiče. Leda by se na to zavedly kvóty, kolik %  musí dostat ti a kolik tamti. Jenže na prvním místě musí být dobro dítěte,  ne práva menšin. Hetero rodina bude vždy pro dítě lepší, protože homo rodina  prostě oba modely pohlaví nenabídne.    Homosexualita není normální minimálně z pohledu přírody - anatomicky  nekompatibilní a nemožnost rozmnožování.    Měly by mít právo na manželství i další menšiny?    Když je vám církev ukradená, proč chodíte na církevní diskusní fórum.
Nikdy jsem nikde nenapsal, že homosexuál nemůže zabít dítě. Tím jsem chtěl naznačit, že heteráci by si měli zamést před vlastním prahem, než budou někoho poučovat. A za druhé - homosexuál to nejspíš neudělá, protože vynakládá mnohem větší úsilí než heterosexuálové pro to, aby to dítě vůbec měl. Pro spoustu heteráků je dítě vlastně výsledek jejich experimentu a dítě se náhodou narodilo neplánovaně. Tak jak to asi pak dopadá?
Jsem si jistý, že gay nebo lesbický pár nabídne stejně hodnotné prostředí pro výchovu jako prověřený heterosexuální pár. A pokud ti jde o práva dítěte, tak kde je právo dětí z babyboxu na normální rodiče? Proč jsou někteří heteráci neschopní se o dítě postarat? Řeš aktuální problémy dnešních dětí. Ne nějaké fantasmagorické představy.
Věřit v bohy taky není normální a není to ani přirozené. Už jsi viděl veverku na stromě, jak se modlí? Se slovem "normální" zacházej teda opatrně, tenhle obskurní spolek si totiž na normální taky hrát nemůže. Anatomicky nekompatibilní jsou různé sexuální praktiky. Proč ženy mužům provádějí orální sex? Už se někdy narodilo dítě z toho, že žena polkne sperma? Ne. To se akorát rozpustí v žaludečních šťávách. A homosexuálové se rozmnožovat mohou, nejsou neplodní. I já mám stejné nádobíčko dole jako ty.
Manželství se ve 26 státech světa zavedlo mezi dvěma dospělými lidmi libovolné kombinace pohlaví. Jaké jiné menšiny máš na mysli?
Jsem tady, protože mě zajímá, jak se církev dívá na homosexualitu dnes.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód