Odpověď na příspěvek: Re: homosexualita atd...

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 25. 09. 2018 19:12
Předmět: Re: homosexualita atd...

P.A.Semi napsal(a):
 Jednak ten předklad Pýcha s kontextem naprosto souvisí. A ne, není to zde  Hrdost…
Ano, je to hrdost. Pýcha by to bylo v jiném případě. Není nutné o tom jakkoliv polemizovat.
 A ovšem ani nevím, jak jste poznal, že jsem také myslel na to, jak z nás v  TV dělali blbce, když předstírali, že anglický název je méně sprostý, než  jeho český překlad. (I dost malé děti se dnes učí anglicky a je to asi  dobře…) Nepoužil Zeman nejhrubší překlad, nejpřesnější je ten, co se  rýmuje s číčou. A ovšem pokud třeba víte, co nejen zpívaly, ale především  kam si strkaly hostii v tom Chrámu, za což dostaly ještě velmi shovívavý  trest, je ten překlad zcela na místě a v souvislosti nejen lingvistické.
Jsi stejný blb jako Zeman.
 Jak jsem napsal, předvoj Pyšných zvrhíků, následováni davem užitečných  idiotů, kteří nevědomky a hloupě podporují cizí Agendu rozvratu společnosti  a jejích hodnot, třeba i tvrzením, že každá špatnost je rovnocená s každým  dobrem…
Od zvrhlíka jako ty to fakt sedí. :-D
 Nemám svoje děti, ale moji rodiče mají 5 vnoučat, což je přesně optimální.  Jenže svou zdrženlivostí svatost rodin nešpiním.
Nezavinil jsem ani jeden rozpad rodiny, takže jsi zase vedle.
 > Za rozpad rodin si můžou rodiny samy  To je naivní. Špatné Trendy mají své Příčiny a jsou podporovány špatnými  rozhodnutími, a nejsou omezovány a směřovány dobrými rozhodnutími.
Zase špatně. Platí to, co jsem napsal. Když si rodina povede dobře, nezávisí to na okolí, ale na jich samotných.
 Zřejmě každá jedna rozpadlá rodina si za to může sama, ale když to je přes  40% a dříve to tolik nebývalo a neustále to stoupá, má takhle široký  Kolektivní Trend nějaké Příčiny, zřejmě ne jednu…  Například ale nejen ne-svatost Rodiny je jednou z příčin jejich rozpadu, a  LGBT a jejich snahy jsou jedním z nástrojů na pošpinění svatosti rodiny.
Velmi oblíbený mýtus, ale realita je úplně jinde. Pro mě je rodina všechno na světě a nemám důvod ji jakkoliv likvidovat.
 (Ještě, že aspoň AIDS zabrzdil v osmdesátých letech sexuální uvolněnost a  zvrhlost z doby hippies… Jen škoda, že nefunguje rychleji…)
AIDS nemám, takže nemůžu nic říct.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód