Odpověď na příspěvek: Re: multisexualita v ČCE

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 19. 09. 2018 16:31
Předmět: Re: multisexualita v ČCE

Martin Janča napsal(a):
 Příteli Rockefelere, řeknu ti to tak. Nikdy jsem neměl možnost mluvit s  homosexuálem, než tady s tebou. Moje (naše) připomínky ti připadají divné,  ale pro mě osobně jsou přínosné, pomáhají mi tu homosexualitu nějak  pochopit. Konečně se můžu zeptat přímo homosexuála, né jenom nějakých  evangelických kašparů, co vám dělají garde. Vážně jsem si myslel, že když si  homosexuál poctivě prohlídne fotku ženy, měla by být homosexualita zahnána.  Tady vidíš, jak málo o ní víme a jak je tvoje účast tady na fóru důležitá.  Tak měj trpělivost a trpělivě nám to všechno vysvětluj. Já sám mám na tebe  ještě otázky. A určitě si nemyslím, že homosexuál je větší hříšník než  heterosexuál. My máme zas jiný hříchy, který třeba nemáš ty. Mezi příznivci  a odpůrci homosexuality chybí dialog, zatím se jenom střílí ze zákopu do  zákopu. Víš, kolkrát my musíme zase v životě vysvětlovat jiným, že církev  není pelech pedofilů, co jen hrabou peníze?
Musím uznat, že jsi mě překvapil :-). Proto se omlouvám za některé invektivy a ten "tón", kterým na tebe moje příspěvky působily.
Jsem na internetových diskuzích několik let a snažím se trpělivě vysvětlovat svůj stav i situaci. Žel si ještě někteří myslí, že jsem si to snad vybral nebo se rozhodl takhle žít :-D. To fakt ne. Čili žádná fotka mě, a snad žádného jiného homosexuála, nevyléčí. Ono není co léčit. Je to prostě jen jiná varianta sexuální orientace. Něco jako když máš červené nebo modré auto. Je jedno, jakou má barvu, službu udělá stejnou. S partnerem děti mít nebudu, ale sám jsem dárcem spermatu, tak doufám, že jednou se mi podaří vychovat buď chlapce, nebo děvče. I když je potomek dobrovolná volba každého člověka, tedy že nikdo jej nenutí to dítě mít, snažím se společnosti prospět jinak. Vystudoval jsem tady, pracuju tady, platím daně, čili chci prožít hodnotný život s tím, koho mám rád. A svého partnera se nevzdám. Nestojím o to, aby mi někdo nadával, že jsem vadný, úchyl, nemocný, nebo slepá větev. Nestojím o nějaké pokřikování na ulici, že jsme takoví a takoví. A už vůbec nestojím o obvinění, že chci rozvracet rodiny. Za to, co lidem přináším, chci stejné možnosti a šance. Nic víc.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód