Odpověď na příspěvek: Re: Kniha "Další List"

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 16. 09. 2018 12:33
Předmět: Re: Kniha "Další List"

Na velké Dílo jsou potřeba velké Prostředky. Samozřejmě ty prostředky nejsou cílem, i když to bez nich jde jen sotva.
Asi sotva by mohl být v Úctyhodné pozici trhan v džínách… Pak je především otázka, jak velká část těch prostředků jde na prospěšné věci a jak velká část jen pro Luxus Mocných… (Jen na okraj: jsem trhan a ani ty džíny nemám, ale mojí zbraní je Slovo…)
Dobré Rituály jsou Dobré. Každý před Boha předstupuje ve svém Šatu (rituálů), není nutné ani prospěšné, aby byli všichni v Uniformě.
Ohledně zlatých soch v Chrámech - pokud jsou jen znázorněním Duchovního světla, a takto jsou chápány, a nejsou uctívány pro finanční hodnotu toho zlata, nevidím důvod, proč nějaký Úctyhodný Archetyp náležitě neozdobit? Na druhou stranu, když jste duchovně vyspělí a chápete Duchovní Světlo i bez Pozlátka, i to je Dobré… (Máte Radost v Duši ze svých Zpěvů? Ta je totiž důležitější, než přítomnost nebo nepřítomnost pozlátek…)
Pohlédl Bůh na Ducha a jeho Dar, ale na Získané nepohlédl
Což ovšem neznamená, že by všichni měli být v rovnocenné chudobě…
Ohledně uctívání Kostí - především by měli ukazovat Činy těch Světců, protože v Kostech ten Duch není… (Jinou důležitost to zřejmě mělo ve středověku, kdy to mělo ukázat, že ve srovnání s pouhým zlomkem kosti Světce je i Mocný Panovník jen vedlejší, protože to pak trochu omezovalo Moc a Pýchu Neomezených… Dnes na toto jsou již lepší prostředky…)
František jasně ukázal, že nikdo není neomylný, a především, že: Nemůže (ani ta) Láska vládnout nad Rozumem. (Natož pak Hysterka, Děvka Oligarchů, nebo prostě bezcitná Kariéristka bez Lásky - to jen na odbočku, a ovšem také z velké části nehledě na gender…)
Pro svou nerozmyšlenou Lásku ke všem bez rozdílu se k nám obrátil zády a slouží plánu Luciferiánů na zničení Národů Evropy pomocí Migrantů. Láska v Hlavě nad a bez Rozumu je (občas tedy nakonec obvykle) nebezpečně destruktivní. (No jistě i Rozum bez Lásky by byl často Krutý… Jistě je občas třeba i Milost, ale především je třeba Spravedlnost.)
(Opomíjím tu variantu, že by si ho Soros koupil… Zrovna taková Hlava by měla být v pozici, že nemá smysl si ji chtít kupovat… Opomíjím tu variantu, že by to byl cíleně nasazený Diverzant - od toho tam je nemálo moudrých Kardinálů, aby se nedali obalamutit… Prostě nejradši připustím, že je hodný ale hloupý, a bohužel v nedotknutelné pozici… Je chyba, že ti Moudří (Kolegium třeba Kardinálů), nemají poslední Slovo… Tak nějak předpokládám, že by se víc drželi Dobrých Tradic a neobrátili se najednou a nečekaně všichni špatným směrem, zde třeba k Evropě zády…)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód