Odpověď na příspěvek: Re: Homosexualita

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.25.broadband12.iol.cz )
Kdy: 16. 09. 2018 11:15
Předmět: Re: Homosexualita

P.A.Semi napsal(a):
 Vidím, že homosexualita tu rezonuje…    Kromě toho, co jsem psal výše (Perverzní ať se stydí v soukromí a nekazí  naše děti, Ruský přístup, Ježíš a smilnice)    Stát ani Církev by ale neměly lidem lézt do ložnice… (Tedy co si dělají  doma je jejich věc…)    Co se týče sňatků, když si stěžují na byrokratické problémy bez sňatku, snad  by i byrokratickou svatbu nebo nějakou náhražku jako registrované  partnerství mít mohli, ale církevní svatbu, které se říká "svátost  manželská", tedy určitě ne, nic svatého na nich rozhodně není! A nelze  to dávat na roveň s přirozeným a prospěšným…    (Ohledně stanoviska z hlediska Víry: Jako muže a ženu je stvořil, tedy k  obrazu Božímu. Bůh je Otec, protože Cosmos nebo Země nebo Církev je Matka, v  různých úrovních…)    A poskládal jsem nějaké sesbírané argumenty, většinou to jsou ale obrázky  různých článků (meme), jen s trochou mých komentářů, třeba i ať tady pán  netvrdí, že to je jenom "nějaká knížka"… Ovšem na kvalitnější  pojednání teď asi nemám čas…    A mimo jiné, zkažení civilizace od Feminismu po Transgender, je především  (zpočátku) dílo židů…    O LGBT a feminismu:  http://pialpha.cz/LGBT/index.html    A pokud říkám, že homosexuálové jsou zvrhlí (perverse), myslím to nejen  individuálně, že jsou nepřirození, ale i kolektivně, objektivně ve  statistikách, které se jistě netýkají všech homosexuálů, ale ukazují obvyklé  trendy…    —–    A ještě i panu arothrockel odpovím:    > Homosexualita není úlet na jeden večer, je to trvalá charakteristika už  od narození.  Ne, to není.    Stanovisko American college of pediatricians:    - Gender ideology harms children    - Human sexuality is an objective biological trait, "XY" and  "XX"    - No one is born with a gender    Můj komentář: Především - homosexualita a transgender úchylky se často  vštípí až výchovou, a dost často také odezní v pozdější dospělosti!    > Homosexualita samozřejmě z pohledu přírody normální je … Částice, …  vznik nachlazení  Homosexualita není jako nachlazení.    Částice nachlazení jste myslel viry a bakterie? Je to falešný argument…    Ale jinak ano, je to nemoc, je nakažlivá, a dá se vyléčit, ale zřejmě nelze  nikoho nutit, a ovšem Bůh i Příroda je dost často a spravedlivě trestají…  (viz ty statistiky, odkaz výše)    —–    Původně jsem ale chtěl diskutovat o něčem jiném… To vás zajímá jenom  homosexualita?
To, co jsi vyplodil na svých stránkách, není názor, ale komentář, ba dokonce urážka. Mé komentáře a názory mají stejnou váhu jako ty tvoje, takže taky můžu napsat, že bys tyhle zvrhlé příspěvky měl držet doma a neotravovat s tím na veřejnosti. Doma si dělej, co chceš.
O sňatky v kostele nebo v synagoze nestojím, věřící nejsem, ale podpořím lidi, kteří o to budou stát.
Já konkrétně žádnou zvrhlostí nebo perverzí netrpím, ale pokud to chceš vztáhnout na skupinu, tak si s věřícími fakt nemají co vyčítat. Církev je prolezlá sexuálními skandály a tutlá se to. Pro mě je téměř každý náboženský fanatik nedůvěryhodný. A jestliže někdo kritizuje něčí sexuální orientaci, v drtivé většině případů tím skrývá svou vlastní nepřiznanou homosexualitu.
Znovu opakuju, že se sexualita nedá naučit, je to neměnná vlastnost už od narození. Tady není o čem diskutovat. Bůh mě potrestat nemůže. Jednak mě nemůže potrestat něco imaginárního a jednak nedělám nic špatného. A pokud by to byla pravda, tak třeba herec Ian McKellen nebo zpěvák Elton John by už byli dávno mrtví, protože by je nějaký bůh potrestal za svou homosexualitu. Takže opět falešný argument a navíc vyhrožování. Na to si zvykat nebudu.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód