Odpověď na příspěvek: Re: homosexualita-věc normální?

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.25.broadband12.iol.cz )
Kdy: 16. 09. 2018 11:07
Předmět: Re: homosexualita-věc normální?

Martin Janča napsal(a):
 Příteli AR, zkusím to na těch brýlích. Oční vada není normální věc, je to  porucha. Porucha zraku, nemoc, vada. Když bude většina populace nosit brýle,  bude mít většina populace vadu. Tím se z vady neudělá nevada. No a člověk s  oční vadou si uvědomuje, že má vadu, proto ji řeší těmi brýlemi. Homosexuál  vašeho typu "brýle" odmítá a tvrdí, že žádnou vadu nemá.    S fotkama jste mě trochu urazil, ukázal jsem vám takřka nejhezčí ženu  planety a vy jste pohrdl, že ogar s lišáckým úsměvem je prej  "hezčí". 😣
Homosexuál jakéhokoliv typu, pokud není zmasírovaný imbecilními názory okolí, žádné "brýle" nepotřebuje. Jak si představuješ, že takového gaye nebo lesbu předěláš? Pokusů tady bylo dost, ale pokaždé se jednalo o potlačení skutečné identity člověka. Jen jsi mu nasadil masku jako na maškarním a před okolím jsi ho nechal se přetvařovat. Takže homosexualita vada není, je to jiná varianta. Dá se to přirovnat k loupání banánu. Někdo loupe banán od šťopky, jiný od bubáka. Ale člověk jako ty z jednoho z těch způsobů udělá Sodomu a Gomoru, a kdo nebude používat tvůj způsob, budeš ho posílat do pekel.
Těmi fotkami jsi mě neurazil. Spíš tím, jak se mě pořád snažíš přesvědčovat. Selena je sice pěkná, ale jelikož jsem gay, budu upřednostňovat muže, pokud bude hezký. Neboj, ty se mi nelíbíš a je mi jedno, jak vypadáš. S člověkem takových názorů bych nic mít ani nechtěl. :-)
Čili za to, jak na tom teď v diskuzi jsme, si můžeš sám. Nesnaž se nikoho předělávat, akorát mu tím ubližuješ. Starej se spíš o lidi ve tvém kruhu a bude to mnohem lepší.
Chtěl bych od tebe slyšet třeba toto: "Homosexualita? Bible se sice staví proti ní, ale nikdo není dokonalý, takže mi nepřísluší něco takového hodnotit. Pokud je člověk čestný, nelže a nepodvádí bez ohledu na sexuální orientaci, a zároveň se netrápí a jsou šťastní a spokojení, budu taky spokojený."

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód