Odpověď na příspěvek: Re: homosexualita-věc normální?

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.25.broadband12.iol.cz )
Kdy: 15. 09. 2018 22:19
Předmět: Re: homosexualita-věc normální?

Martin Janča napsal(a):
 Příteli AR, my z naší strany jsme byli ochotni odhlédnout od té naší Bible,  i o vědeckých názorů ("faktů"), které ten náš názor na  homosexualitu podporují. Zkusili jsme to selským rozumem. Ani selský rozum  nám však nezařadil homosexualitu jako věc normální. Vy jste se našim pokusům  vysmál, sám jste ale nebyl schopen odhlédnout od zdrojů  (názorů/"faktů"), které podporují názor váš. Podle mě jste nakonec  jen přezíravě zamával nějakou frází, shodil vše, co ji nabourává od Bible po  Rusko, a snad máte pocit, jak jste nám to natřel. Do diskuze jste vstoupil  slušně a vstřícně, po krátké výměně pohledů jste agresivní a nevysvětlil  jste nic ohledně toho, proč by homosexualita měla být normální.
Od Bible jste neodhlédli a selský rozum nepoužili, nejspíš jste ho ani nikdy neměli. Slušný a vstřícný jsem byl do doby, než jsi mi začal cpát nějaké fotky a tohle mě mělo obrátit tak, jak bys chtěl ty. Jenže takhle to nefunguje. Homosexualita není úlet na jeden večer, je to trvalá charakteristika už od narození.
Homosexualita samozřejmě z pohledu přírody normální je, protože se v ní běžně vyskytuje. A to, co se v ní vyskytuje, logicky nemůže být proti přírodě. I nemoce jsou z hlediska přírody normální. Částice, které mají za příčinu vznik nachlazení, prostě nikdy nevymýtíš.
Z hlediska většinového ale normální není, protože je ho menší množství. Tady se ovšem můžeme dostat i do sporu. Dejme tomu, že 60 % populace bude nosit brýle, máme to tedy považovat za normální, i když je krátkozrakost atd. prokazatelně vadou? Když si zapomenu brýle doma a budu řídit auto, můžu někoho ohrozit a zabít a to je podle mě horší než homosexualita. Je zajímavé, že na moje brýle se vtipy nedělají, ale neškodnou homosexualitu budou lidi propírat pořád.
Ale můžeš mi na oplátku ty vysvětlit, proč je homosexualita nenormální. Zkus něco věcného, co má logický základ a dalo by se na tom stavět.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód