Ekuména

Diskuze o vztahu k jiným církvím a náboženským společnostem, ekumenické záležitosti apod.

Odpověď na příspěvek: Re: TV ekuména

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml--- )
Kdy: 22. 03. 2020 17:28
Předmět: Re: TV ekuména

Jiří Polák napsal(a):
 
 Je trošku rozdíl přijít s myšlenkou, nadhodit nějaké téma a diskutovat o  něm. Čekal bych třeba protiargument atd… od Vás jsem stále jen  systematicky urážen, zesměšňován, dehonestován a to všechno jen proto, že  jste se "našel" v mých narážkách na bezbožnost v ČCE.  Já se snažím jen stále lámat hroty, ale už toho mám dost. Budu diskutovat  pouze s ostatními a Vám mám  chuť dát přes hubu. To ale za chvíli odezní a odpustím. Cajthamlovi však už  nebudu v zájmu vlastního klidu odpovídat.    
Když od vás vůbec nevím, co považujete za "argument" (ve vašem povídání nic, co by bylo více argumentem než mé vlastní argumenty či podle vás pseudoargumenty), těžko mohu vědět, co je i "protiargument". Jinak jste nebývale hustý a agresivní, což vám jistě při nošení radostné zvěsti do okolního světa výrazně pomůže a všechny křesťanské a po spáse lačné duše to zaujme.
Já samozřejmě jsem loajálním členem ČCE a pokud ji nějaký její presbyter považuje za bezbožnou nebo plnou bezbožnosti, pak je divné ne to, že tyhle vaše útoky zpochybňuju a zamýšlím se nad jejich oprávněním a alternativami, ale je divné, že v ní stále trávíte čas a obsluhujete tu nějakou ne úplně nízkou funkci. Opravdu někoho reprezentuje? Opravdu vědí ti, kteří vás volili, že je reprezentujete právě tímto způsobem?

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód