Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Podpoří ČCE Den pro rodinu?

Od: Anonym: ab&ac <> ( ---.poda.cz )
Kdy: 06. 07. 2017 20:27
Předmět: Re: Podpoří ČCE Den pro rodinu?

Stoprocentně souhlasím. Samozřejmě, faráři nežijí život obyčejného člověka uštvaného prací, mnohdy hledajícího druhý pracovní poměr aby vůbec s rodinou přežil. Navíc neznají to, že nad každým zaměstnancem neustále visí Damoklův meč vyhazovu, jakmile se zaměstnavateli jakkoli znelíbí. Faráři jsou prostě mimo realitu, jako tento farář z Poličky. Oni nechápou utiskovaného - protože jsou na straně utiskovatelů!!! Irituje mne necitlivost a lhostejnost farářů k běžnému českému člověku, tak těžce si vydělávajícího na chléb. Tento farář je jasným důkazem toho, že mu ani NESTOJÍ ZA TO, aby se informoval o životě obyčejného českého člověka. Kam se podělo ono Kristovo:
Gal. 6:2 "Jedni druhých břemena neste, a tak plňte zákon Kristův." ???
Neustále píši o tom, že proti existenci církví nic nemám - přesně podle hesla žít a druhé nechat žít. NECHŤ TEDY CÍRKVE ŽIJÍ - ALE ZA SVÉ!!! Jenže to ony nechtějí - protože by došlo k okamžiku pravdy, který by zjevil, nakolik si církevníci své církve váží a co jsou ochotni pro ni obětovat. Nechť si církevníci své faráře zaplatí ze svého!!!!
Církve neustále nadávají na totalitní útisk. Ale za totality z drtivé většiny ateistický národ ze svých daní platil faráře i obnovu církevních památkově chráněných staveb - aniž by se lidí kdokoli na cokoli ptal!!! Jistě, platy farářů nebyly ani zdaleka průměrné - ale kolik lidí bralo ještě méně než oni??? ab&ac

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód