Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Genderový světonázor a názor křesťana

Od: Anonym: Hodan Daniel jr.--- )
Kdy: 05. 04. 2017 13:40
Předmět: Re: Genderový světonázor a názor křesťana

V pořádku. Ovšem lidi, které nazýváte "raritními případy", jsou lidé z masa a kostí, a také, řekněme, s "duší". Nemůžete se k nim stavět jen, jako k "případům".
Svět není tak přehledný, jak by si to majitelé vševědných textů přáli, ale ani (neo)marxismus s tím nemá, co do činění - komunisté k tomu neměli také žádný vstřícný postoj. Vůbec to nezapadalo do jejich pojetí společnosti, jako participace na výrobních vztazích typu vykořisťovatel/vykořisťovaný.
Ano, každé nejasnosti lze zneužít. Nevím, jak to řešit ve sportu, ale není to totéž, co Vaše neschopnost zpívat. Tito lidé jsou schopní sportovních výkonů, jen je nelze zařadit. Za jeden fotbalový, tradičně mužský, německý tým hrála žena, ani netvrdila, že je muž. Jen byla pro tým přínosem a arbitři došli k závěru, že zvykové rozlišení fotbalu na mužský a ženský není kodifikováno pravidly. Třeba by šlo pro tyto případy u vrcholového sportu vytvořit novou kategorii.
Ať už považujete tyto lidi za "raritní", nemůžete popřít, že existují. Že jsou lidé s hardwarem jiného pohlaví, než softwarem, nebo dokonce vykazují znaky pohlaví obou. To není žádná ideologie, pravicová ani levicová, nýbrž prostý fakt.
Tak co vy s tím, majitelé pravdy?

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód