Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Schvaluje ČCE život na psí knížku?

Od: Anonym: Velký pes---.tmcz.cz )
Kdy: 10. 09. 2016 12:44
Předmět: Re: Schvaluje ČCE život na psí knížku?

Nezlobte se,ale dnes jste se tady vy hned dvakrát sám chytil do pasti, když jste byl usvědčen jako ten,který agresivně soudí druhé.Viz. mé členství v CB a hodnocení Církve bratrské podle mého profilu, viz.moje záškodní práce v Diakonii.
Pán Ježíš předpovědel, že ty , kteří se budou chtít držet Jeho Slova, budou pronásledovat, že jejich řeč bude světu bláznovstvím. Jsem si vědom,že můj názor na sexualitu je dnešnímu světu bláznovstvím a že církve, které se snaží držet morálních pravidel apoštola Pavla a dvoutisícileté křesťanské tradice(byť ne vždy zdárně praktikované), připadají světu 21. století jako pošetilé.
Co by řekl apoštol Pavel,kdyby teď přišel do kostela na evangelické shromáždění? Já bych zalezl strachy pod lavici,sic jsem velký hříšník a apoštol by mě měl zač vytáhat za ušiska. Ale nevím co ti smílníci,od sborových starších až po ty sváteční členy. Možná by hrdě seděli na svých místech a poučili by Pavla, že je fundamentalista a že kdo jej ustanovil mezi nimi káznitelem. Ostatně tak se to dělo již v prvních sborech,jak svědčí Písmo. Události listů Korinťanům nám ukazují, jak se Pavel dívá na liberální křesťanství.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód