Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Schvaluje ČCE život na psí knížku?

Od: Anonym: ab&ac <> ( ---.cust.centrio.cz )
Kdy: 10. 09. 2016 12:42
Předmět: Re: Schvaluje ČCE život na psí knížku?

Myslím, že se na pana faráře vztahují tato slova Písma sv.:
2Pt. 2:1,2 "Bývali pak i falešní proroci v lidu, jakož i mezi vámi budou falešní učitelé, kteříž uvedou sekty zatracení, i toho Pána, kterýž je vykoupil zapírajíce, uvodíce na sebe rychlé zahynutí. A mnozí následovati budou jejich zahynutí, skrze něž cesta pravdy bude v porouhání dávána."
2Tm. 4:3,4 "Nebo přijde čas, že zdravého učení nebudou trpěti, ale majíce svrablavé uši, podlé svých vlastních žádostí shromažďovati sami sobě budou učitele. A odvrátíť uši od pravdy, a k básněm se obrátí."
Ale zkusme si odpovědět na otázku, proč pan farář Wrana tak šíleně dezinterpretuje Písmo sv.. Obvykle to bývá proto, že takoví lidé sami před sebou obhajují svůj vlastní způsob života. Nicméně to je jejich věc, nikdo za ně nebude na věčnosti trpět - ale tento farář svádí jiné - což je obzvláště zavrženíhodné!!!
Přesto však jsem rád, že se takto projevil.Tento případ rozhodně nepokládám za ojedinělý v ČCE - a bohužel, nejen tam. Proto svým přátelům a známým přepošlu link na tuto diskusi, aby se přesvědčili, jak to v ČCE aktuálně vypadá. ab&ac

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód