Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Homosexualismus, homosexualita a homofobie

Od: Anonym: Martin Danihelka93.99.117.--- )
Kdy: 24. 03. 2015 20:03
Předmět: Re: Homosexualismus, homosexualita a homofobie

Jana Pazderková napsal(a):
 Čau Martine. Uměl bys vysvětlit význam slova "homofobie"? Mám  podezření, že jej neznáš. Homofob je podle tebe ten, kdo nesouhlasí s  homosexuální erotikou? Pak jsem homofob i já. Dostuduj to.
"Homofob je někdo, kdo nesouhlasí s homosexuální erotikou" - to zní stejně směšně a blbě jako "někdo, kdo nesouhlasí s čočkou na kyselo se sázeným vejcem"; nebo "někdo, kdo nesouhlasí s deštivým počasím". Duševně zdravý heterosexuál skutečnost, že několik procent populace nežije heterosexuálně, vůbec nemá potřebu řešit, nikterak se ho netýká.
Homofob je ve skutečnosti ten, kdo agresivně útočí na homosexuály (třeba slovně) a v jakémsi prapodivném boji s homosexualitou se hodně angažuje. A hodně nevkusně. Jak známo, drtivá většina takových homofobů jsou homosexuálové nesmíření s vlastní orientací - nikdo jiný by totiž nemohl v boji s homosexualitou nacházet smysl. Za každým homofobem je aspoň jedna nezdařená gay-náklonnost. A když přitom podobný homofob má potřebu podepisovat se jako "Jana Pazderková", ačkoli je prokazatelné, že se jedná o chlapa, stává se tato souvislost naprosto evidentní. (Mezi ženami navíc homofobové prakticky neexistují.)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód