Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: KEA Olomouc - 20.6. 2012

Od: Uživatel Evangnetu David Geisler <>
Kdy: 20. 06. 2012 20:26
Předmět: KEA Olomouc - 20.6. 2012

Na webu KEA jsou zveřejněny různé materiály: otevřený dopis členům SR ČCE, prohlášení Školské rady při Konzervatoři Evangelické akademie a pozvánka na dnešek do "protestního petičního stanu".
Vše je veřejně k nalezení na http://www.ckonz.cz/
Pro informaci: Do toho stanu jsem se šel mrknout a ptal jsem se studentů, o čem ta petice je. Studenti byli milí a zapálení pro věc. Studenti tam rozdávali různé písemné materiály: ten otevřený dopis z KEA + Stanovisko SR ČCE k dění v KEA v OLomouci z 22.5.2012 (č.j. ÚCK/444/2012 - tohle stanovisko bylo zveřejněno teké 23.05.2012 na webu http://www.e-cirkev.cz).
Samozřejmě, že podporuji právo každého na to, aby se mohl svobodně a veřejně k čemukoli vyjádřit (ať je dělník, student SŠ, VOŠ, VŠ nebo třeba prezident republiky). I kdybych s jeho názorem nesouhlasil, tak již z principu svobody slova podporuji jeho právo svůj názor vyjádřit. Každý ovšem má právo později svůj názor změnit a další mají také právo se k jeho zveřejněnému názoru vyjádřit. A tak může v diskuzi dojít k otevřené výměně názorů a snažšímu pochopení těch druhých.
Ale v tomto případě ta komunikace zatím vypadá jinak. Modleme se za všechny…

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód