Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Bible 21

Od: Anonym: David Protest---.8-3.cable.virginmedia.com )
Kdy: 09. 11. 2011 02:04
Předmět: Re: Bible 21

Já osobně má Bibli 21 rád. Je totiž přesnější a mnohém méně prokatolická. Katolík Joel Ruml i páni biskupové, od kterých svůj názor převzal si totiž myslí, že správná Bible by měla obsahovat vysvětlivky pod čarou, kde by nám ti chytří vysvětlovali co se tím či oním veršem myslelo a tak aby mohli sugestivně rozmělňovat doktrinální témata v kteréžto oblasti katolická církev těžko snese prověřování.
Ekumenický překlad je sice básnicky a celkově umělecky výborné dílo, ale je to překlad velmi nepřesný se spoustou ÚMYSLNÝCH chyb a zavádějících komentářů, šitých na míru katolické církvi. Nedivím se ani, že katolíkovi Joelu Rumlovi a jeho bratrům biskupům, mimo vysvětlivek pro nás blbé, chybějí v Bibli 21 také apokryfy, čili knihy neinspirované, neboť to jsou jediné zdroje, kde mohou katolíci najít oporu pro své falešné doktríny.
Co mě ale štve zdaleka nejvíce, je fakt, že v naší církvi už chybí jakákoli integrita a transparentnost. Kde je nějaká věrnost odkazu ke kterému bysme se měli hlásit? Kde je láska k Božímu Slovu? Zmizely. Pro evangelíky je dnes nejdůležitější aby se líbili světu, katolíkům, světu a zase katolíkům a všichni se diví, že je církev v krizi a lidi nezajímá. Začněme zase kázat pravdu a lidi zajímat zase začne.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód