Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Střet zájmů v ÚCK?

Od: Anonym: Jaromír Strádal <> ( ---.net.upc.cz )
Kdy: 26. 05. 2010 01:36
Předmět: Re: Střet zájmů v ÚCK?

Vážená s.Gallusová, oceňuji vstřícnost a takt Vašeho vysvětlení. Má to však dvě chybky: a) Osobní rozhovor dává lepší a hlavně efektivnější šance si porozumět s dotyčnými zájemci. Zároveň však bere tuto příležitost ostatním čtenářům této diskuse. Představa, že byste toto vysvětlování měla absolvovat několikrát týdně dalším a dalším zájemcům, není asi to, po čem toužíte, nebo čemu byste chtěla věnovat svůj čas a síly, ne? Nejde snad o nějak tajné, či zneužitelné informace. Přimlouvám se proto, abyste maximálně stručný výsledek Vašeho rozhovoru "naživo" následně zde také zveřejnili pro ostatní.
b) Klasická pokušitelova past - v Bibli záměna hříchu a hříšníka. Zde pak jste se, domnívám se, ve svém vysvětlování chytila na stejnou udičku, když jste začala hájit konkrétního člověka a jeho výkonnost atd. - až i "fauly" stylu "podívej se nejdřív na sebe…" ("nevím, co Vy sám děláte pro ČCE…?") - jako by to v tomto případě nebylo jedno, když vznešená pochybnost naprosto zřetelně míří na nezdravé systémové pochybení, nikoli na konkrétní personální obsazení. Tazatelé se ptají, proč existuje pro jiné sféry nepochopitelná a nepřijatelná kumulace funkcí. Nikoli, proč a jak ji "zvládá" právě inkriminovaný Fr.Straka. Částečně jste již i zde odpověděla, vysvětlila. Ale to další opravdu nemuselo být.
c) Kdybych mohl začít ten mnou předpovídaný "roztržený pytel" se zájemci o osobní rozhovor s Vámi, tímto se o něj také hlásím. Kontakty na mne jsou dostupné ve schématismu.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód