Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Prague Pride 2020 s/bez ČCE

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml---.static.bluetone.cz )
Kdy: 17. 08. 2021 23:14
Předmět: Re: Prague Pride 2020 s/bez ČCE

"Ta jejich přítomnost tam má jasný motiv, který i zdůvodńují- aby se začalo mluvit o pedofilii, jaksi aby byla postupně zařazena na seznam "legálních" deviací. K tomu není žádný důvod, důsledky jsem uváděl v předchozích příspěvcích."
- Je k nevíře, jak může tak nechytrá osoba se sklonem k nenávistným konspiracím někde dělat učitele. Já to nechápu; kam na ty své hnusnosti chodíte, Poláku? Co se to domýšlíte? Jaké představy vy máte o mechanismu legalizace pedofilie? Co si to vůbec dovolujete??????
"Během Gaypride je však jasným cílem prezentace a dokonce agresivní demonstrace "alternativních" způsobů sexuality, jako plnohodnotné a řekněme stejně konstruktivní, jako té jediné správné- soužití muže a ženy v jednom věrném páru po celý život." - Tohle je váš ryze vkusový soud, který těžko může stát na zákonem, nad ústavou, nad evropským právem.
"Je jasné, že v "lidové" církvi jsou různé názorové proudy, ale oficiální štempl se tam nikdy objevit nesmí. Pokud vzniknou nejasnosti, je na místě oficiální distanc, který od rady ČCE stále postrádám a nikdy ani nezazní, protože jakékoliv tendence tohoto typu ČCE hereticky podporuje." - Máte úsměvné názory na štempl, na vlastnění a dávání štemplu. Spletl jste si církev, patrně. Štemply dávaj v Římě. Štemplujou tam homofobii, až se homosexualita zelená.
"protože jakékoliv tendence tohoto typu ČCE hereticky podporuje" - proč hereticky? Víte vy, co to slovo znamená? Hereze = všechno, co Poláka nebaví a v jeho četbě Bible to nějak nerezonuje

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód