Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Prague Pride 2020 s/bez ČCE

Od: Anonym: Jiří Polák <> ( ---.108.broadband7.iol.cz )
Kdy: 17. 08. 2021 22:54
Předmět: Re: Prague Pride 2020 s/bez ČCE

Kazatel ČCE Aleš Wrana napsal(a):
 Jirko,  1. přečetl jste si jen Jančovu provokaci, že v průvodu byli i pedofilové,  nebo jste si v té zprávě přečetl i odkaz na www.nejenhomo.cz, kde  zdůvodňují, proč v průvodu byli, přičemž prvním bodem zde je, že nechtějí  být ztotožňováni s těmi, kdo "sexuálně zneužívají"? Pokud pod  hladinu jednoduchých hesel sestoupíme, můžeme mi napsat, co vám v té jejich  podrobně zdůvodněné motivaci vadí?    2. jestli bych šel do průvodu s pedofily? Vtipně poznamenáváte, že ke  zralému věku by mělo patřit poznání, že svou přítomností někde dáváte něco  najevo. Tak co dáváte najevo třeba tím, že jdete nakoupit do hypermarketu?  Znamená to, že žijete konzumně? Že vám nevadí kapitalistický systém  vykořisťování? Jo, stále se držím zásady, kterou si držím z let mládí: když  jdu třeba fandit na fotbal, a někteří fanoušci vulgárně či rasisticky křičí,  či se po zápase poperou, neznamená to, že nesmím chodit na fotbal.
Ta jejich přítomnost tam má jasný motiv, který i zdůvodńují- aby se začalo mluvit o pedofilii, jaksi aby byla postupně zařazena na seznam "legálních" deviací. K tomu není žádný důvod, důsledky jsem uváděl v předchozích příspěvcích.
Váš příklad fotbalového zápasu není přesný, protože tam je oficiální motiv jasný- hra a zápas. To , že tam jdou někteří dělat výtržnosti je časté, ale není to smyslem fotbalového zápasu. Během Gaypride je však jasným cílem prezentace a dokonce agresivní demonstrace "alternativních" způsobů sexuality, jako plnohodnotné a řekněme stejně konstruktivní, jako té jediné správné- soužití muže a ženy v jednom věrném páru po celý život. To je samozřejmě lež a žádnou lež církev oficiálně schvalovat nesmí. Je jasné, že v "lidové" církvi jsou různé názorové proudy, ale oficiální štempl se tam nikdy objevit nesmí. Pokud vzniknou nejasnosti, je na místě oficiální distanc, který od rady ČCE stále postrádám a nikdy ani nezazní, protože jakékoliv tendence tohoto typu ČCE hereticky podporuje. Moc mě to mrzí, podrážíte nám nohy, vážená rado.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód