Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Prague Pride 2020 s/bez ČCE

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml---.static.bluetone.cz )
Kdy: 17. 08. 2021 20:42
Předmět: Re: Prague Pride 2020 s/bez ČCE

   Tohle je pořád dokola to samé- když tady napíšu názor, který sdílím se  "zralými" křesťany, pak ho nutně prezentuji při běžné hodině. Pan  Cajthaml není schopen pochopit rozdíl mezi debatou zde a běžnou výukou na  ZŠ. Vy sem nepatříte, doporučuji zopakovat střední školu, kde Vám vysvětlí  jak vhodně volit způsob komunikace.    
Cukají mi koutky, když si představím zralost těch zralých křesťanů, se kterými sdílíte podobné, chm chm, náhledy. Budou podobně zralí jako vy, že se nemýlím?
Když budete někde ostouzet Romy, nadávat jim a dožadovat se jejich diskriminace, nikdo vám asi nesežere, že jsou vaši romští žáci v optimálních rukou. Podobné věci, jaké tu děláte s LGBT, byste si jednoduše jako učitel vůbec neměl dovolit. Svědčí i o vašem velice žalostném vztahu k práci s informacemi, ke vzdělávání se, ani charakterově o vás nevypovídají nic pěkného. Ani vaše morální pseudoalibi, že LGBT ostouzíte kvůli nějakému biblickému přesvědčení, vás neuchrání od Božího soudu, ve kterém bude zjeveno všechno, co je nyní skryto.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód