Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Prague Pride 2020 s/bez ČCE

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml---.static.bluetone.cz )
Kdy: 15. 08. 2021 20:06
Předmět: Re: Prague Pride 2020 s/bez ČCE

   Aha, takže na mladé nijak nebudete tlačit, jak mají správně žít, ale mně  tady v každé druhé větě  určujete jak si mám doplnit vzdělání a vyjadřovat se tak, abych více souzněl  s Vašimi debilními vývody?  POkud chcete držet image demokrata, tak začněte znovu, úplně od nuly. Není  to ale příliš křesťanské, v Bibli je to gró jinde, než v lidské  individualitě.    
"Aha, takže na mladé nijak nebudete tlačit, jak mají správně žít" - co to je za nápad, tlačit na mladé, jak mají správně žít? Kdo se mě o to prosí, abych na něj tlačil, jak má správně žít? Oni snad - mladí? K tomu nemám legitimitu ani prostředky, abych někoho na potkání učil, jak má správně žít, leda vlastním chabým příkladem. Jak já mohu vědět, co to je správně žít?
"ale mně tady v každé druhé větě určujete jak si mám doplnit vzdělání a vyjadřovat se tak, abych více souzněl s Vašimi debilními vývody?" - protože navzdory své skepsi ohledně toho, jak někoho druhého učit umění správného života, se těžko mohu smířit s tím, že jsou nějaké děti vydané na milost někomu tak nekompetentnímu, charakterově i inteligenčně pochybnému, jako jste vy. Ve své pozici můžete napáchat nezměrné škody a mnoho zla. Třeba máte ve třídě dítě, které tápe ohledně své sexuální orientace, je křehké a nehotové - a vy ho obdařujete komenty, které tu štědře rozdáváte. My ostatní dospělí se tomu zasmějeme, ale náctiletí jsou v tomto jinde a nevědí, jak zacházet s tlakem různých samozvaných manipulátorů. Čili mně je vaše souznění se mnou úplně ukradené (mimochodem, jste pozoruhodně vulgární), ale myslím v úzkostech na ty slabé a bezbranné, kteří jsou vám vydaní nedobrovolně napospas. Navíc se tu prezentujete jako osoba znepokojivě nenávistná, konpiracionistická, nevzdělaná, neschopná kriticky pracovat s informacemi a obludně nesebekritická.
"Není to ale příliš křesťanské, v Bibli je to gró jinde, než v lidské individualitě" - tohle je vaše oblíbené téma, už vám to tu bylo rozporováno vícekrát. Pokud není gró Bible v lidské individualitě, tím spíše nemůže být ve vaší individualitě a ve vašich úplně individuálních nápadech, kterými nás tu oblažujete. Vy jste se zamiloval do fundamentalistického, nesmlouvavého tónu Bible (2 tis. let starého) a s roztomilým zkratem jste uvěřil, že jste povolán tuto fundamentalistickou tresť Bible tlumočit druhým. No nejste. Bibli rozumíte velice diletantsky a zásadně vás tu interpretačně sytí váš nezvládnutý narcismus.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód