Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: ČCE na Prague Pride 2021

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml---.static.bluetone.cz )
Kdy: 10. 08. 2021 13:01
Předmět: Re: ČCE na Prague Pride 2021

Každý kluk dneska může jít s holkou kamkoli a líbat se s ní a držet za ruku prakticky kdekoliv. Když jde někam stejně starý kluk s jiným klukem, nebo stejně stará holka s jinou holkou, a zkoušejí si tam podobně projevovat náklonnost, dosti riskují. Existence průvodu Prague Pride je obžalobou podobných poměrů: jedná se o jedno z mála prostředí, kde může kluk políbit svého partnera, aniž by si koledoval.
Jinak Polák, Janča a podobní arbitři neinteligence a nevkusu projevují svou neinformovanost také tím, jak si myslí, že Prague Pride = pochod hrdosti. Prague Pride je především komplex několika desítek kulturních akcí, přednášek a panelových diskuzí a průvod, který tu ve své pobloudilosti Polák a spol. řeší, představuje aritmeticky zhruba jednu setinu programu.
Když Polák a podobní zajistí LGBT atmosféru, ve které budou respektována a naplňována práva LGBT, bude Prague Pride zbytečný. Jestli mají námitky proti Prague Pride, ať začnou u sebe a u práce se sebou. Lepší zapálit malou svíčku než nadávat na tmu.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód