Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: ČCE na Prague Pride 2021

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml---.static.bluetone.cz )
Kdy: 05. 08. 2021 18:40
Předmět: Re: ČCE na Prague Pride 2021

Martin napsal(a):
 Podle mě Jirka Boha nepoučuje, ale tvoří anamnetickou část modlitby.    Nejde o břemena, ale o to, že se církev podílí na akci, která je  kontroverzní, vulgární, rozdělující křesťany, i samotné homosexuály.
Jančo, to, že vy (!!!) tady nazýváte jakoukoliv cokoliv akci za "vulgární", je prostě úplně za hranou. Pohlédnětež na vaše působení zde a na to, jak to působí, pokud vy (!!!) tady něčemu říkáte vulgární. Tuto extrémní polohu bizarnosti bych si velice vyprosil.
Mně je ČCE přinejmenším jedno, vztah k ní mám negativní. Prague Pride mi je taky přinejmenším jedno a vztah k ní mám také negativní. Ne k její samotné tematice, ale k provedení; otázka po Prague Pride je vkusová záležitost, stejně jako písnička, knížka nebo obraz. Nelze vykázat žádnou morální povinnost, aby se PP komukoli líbila. Ale to si prostě vůbec žádné jsoucno ve vesmíru nezaslouží, abyste vy (!!!), fekální rasista a hnusák takového kalibru, jak se tu zcela dobrovolně a dlouhodobě prezentujete, abyste tomu vy (!!!) říkal "vulgární".

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód