Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Vánoce

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml--- )
Kdy: 30. 12. 2019 09:42
Předmět: Re: Vánoce

Nemíním se tu účastnit dětinské diskuze o tom, jestli je lepší EU, USA nebo Rusko, už jenom proto, že na podobně argumentačně bezcenné, zato na primitivní útoky bohaté úrovni se jí lze účastnit v desítkách nebo stovkách jiných internetových stok, pod články na Parlamentních listech, IDnes, Reflexu, na Novinkách atd. atd. Vést podobnou diskuzi na Evangnetu je už jen z tohoto důvodu úplně nadbytečné. Už jen tím, jak se tu ruského putinovského režimu zastávají nechutné přízraky Semi a Janča, indikuje, že je s ruskou civilizací něco značně na pováženou, ale to pokládám za zbytečné dále rozříkávat.
Chci se ale ujistit, jestli Evangnet ví, co činí, když poskytuje "Semimu" prostor pro jeho antisemitské konspirace, antisemitské nadávky, výlevy rasistické nenávisti a jeho psychopatické konstrukce. Je si Evangnet vědom, do jaké míry se tu podílí na protiprávním jednání?
Způsob, jakým to administrátoři Evangnetu koulí, jak to na Evangnetu na diskusích reálně vypadá, také nabízí dosti smutnou sondu do poměrů v Českobratrské církvi evangelické. Strategie "nevidím zlo, neslyším zlo", snaha křiklavé bezpráví a sprosťáctví vymlčet, nevšímat si ho, neřešit ho, popřípadě ho zkoušet směšně moralizovat a usměrňovat, jak to činí jistý pan Wrana, to vše utopené v naprostém nezájmu téměř kohokoli téměř o cokoli - vlastně ano, tohle a přesně tohle je Českobratrská církev evangelická dnes. Jaký pán, takový krám, jaká ČCE, takový Evangnet.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód