Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Apel na distanc

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 08. 08. 2019 11:19
Předmět: Re: Apel na distanc

Děkuji.
A ovšem, tady ουρανος (uranus) kus nad Českým Rájem je mi svědkem (screen 536706), že to 5:19 bylo míněno jako odkaz do Matouše, ale prostě jsem to hodinu psal a rozmýšlel od toho příspěvku pod tím, podíval se na hodiny a pár minut počkal. Já zde pracuji symbolicky. Vykládat si to můžete potom… A ovšem, již dlouho zásadně nelžu, ale občas se mýlím. A nejsem dokonalý, ale snažím se být čím dál lepší. K tomu tedy, nejsem Ž ač umím i hebrejštinu, ale mezitím jsem i vymyslel nějaké to "kouzlo", aby to mělo styl. (v překladu do češtiny pod tím chybí ještě "abraka dabra", jako že tomu žehnám) A ovšem má to Smysl, jsou to Informace. Informační terapie. Argumenty pro "věřící" jsem psal v jiných příspěvcích. Pokud vám to připadá jako odporná Magie, tak ale já jsem to studoval, ale nepoužívám to zbytečně. Budete mě chtít upalovat? Nebo si povýšeně myslet, že dělám něco, co se dělat nemá? Zrovna vy z této církve? Ale klidně si řekněte, že to je "ohavnost spuštění, která býti nemá". Je to přesně tamta a nyní mi to došlo. Ale ve skutečnosti je "ohavnost spuštění" ten Pride pochod všech zvrhlostí…
Ten dlouhý text co bude vedle, jsem psal dost dlouho, a číst se to moc nedá, je to Tapeta, ale ještě se pokusím o korekturu… (A ovšem zaspal jsem to, poslat to v 08:08 by bylo fakt elegantní… Nyní za posledních víc než 50 hodin jsem dohromady 5 hodin spal, už jsem byl unaven a fakt to nešlo, teď už jsem odpočatý, aspoň si to ještě jednou přečtu, než to pošlu… Aha, nepřečtu, čas tlačí… A ovšem těch 11:11 vedle jako "Justice", není to odkaz do Jeremiáše, jak by si mysleli američani, to musím upřesnit) A ovšem, modlete se se mnou, ať to dopadne dobře… (Modlete se za Znamení Jonášovo (jako že dojde k pokání a Ninive a nenaplněné proroctví) k různým ohnivým jezerům ze zjevení, v evangeliu se to naznačuje jako možnost, věřme. Už jsem to asi psal v úterý…)

Pánovi pod tím: inu, nechápete to, je to pochopitelné, že to vypadá jako Divné. Asi už jsem byl unaven, teď už jsem se celkem vyspal… (Před chvílí mi volal kolega z práce pan "Pamatující", končil hovor "Semi, jsi Génius", ale má mě rád a jen přeháněl (a já mu pomáhám přesto, že mi lichotí, a ne proto, že mi lichotí, je asi vyjímka), jen tam dostal přes dvojtou vzdálenou plochu "kouzlo" na spuštění příkazu "attrib -h -s …" z příkazové řádky na nějaký pochybný problém v pochybné verzi Windows 10, ať to jako pouští vlajka+R,enter, protože to má v "historii", protože mě nic lepšího nenapadlo. Ani jsem nezjišťoval, jestli to má zavirované nebo zaantivirované. Asi znáte pojem cyber-shaman, ale tohle byla fakt drobnost. Někomu to připadá geniální, to je omyl, zrovna tohle "attrib -h -s" je asi jako když někdo divochovi na missi škrtne zapalovačem nebo rozsvítí baterku. (A ovšem já ho neponižuji, je to taky IT prodejce s dvaceti let praxe, ale jestli mu tohle připadá geniální, mě to přišlo jako dost neohrabané, ale lepší mě to nenapadlo, proč mu tam ty windows schovávají soubory a co s tím, geniální by spíš bylo na to přijít a vyřešit to "profi", aby se o to nemusel vůbec starat) Pak se ho můžeme někdy zeptat, jestli jsem mu připadal při hovoru příčetný. Byl velmi spokojen s mou radou. Potřeboval pomoci a byli jsme domluveni, že zavolá ráno, a když někdo potřebuje pomoci, tak neváhám a jednám… A ovšem, jsem poměrně dost racionální a pokud vám to tak nepřipadá, ještě vám to nedošlo.) (cítím pocit, že tenhle odstavec sem asi nepatří, ale na druhou stranu, je to moje obhajoba…)
Já se na nikoho nesnažím povyšovat, já se vám a jim snažím pomoci. Někdo chápe takové argumenty, a někdo chápe jiné argumenty. Někdo potřebuje takovou pomoc, a někdo jinou. (ateisty z toho pochodu větou z evangelia nevyženu, dostali na to KM z HP, ten kámen…) A nechci vám ublížit, miluji vás, tak nějak všechny.
Když mi odpovídáte, tak prosím nekopírujte celý můj text do odpovědi, je to pak ještě víc nepřehledné než už to je. Inu, nejsem příliš pořádku-udržující.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód