Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: ČCE na Prague Pride 2019 - ještě...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 08. 08. 2019 04:18
Předmět: Re: ČCE na Prague Pride 2019 - ještě...

Děkuji. A ovšem, v jiném vlákně jsem vám přeci jen našel, s čím nesouhlasím, začal vysvětlovat, ale poněkud se to zvrtlo a text bude delší, nabalilo se tam leccos dalšího. Nemusíte ho číst nyní, to si přečtou jiní potom.
Ale já si tady ještě přisadím a přitvrdím. Mám sice načtená evangelia, nejen ale teď čerstvě třeba když jsem dělal index pod-kapitol, ale epištoly čtu obvykle jen namátkou (obvykle se Bible nečte jako beletrie od A do Z), ale zrovna dnes jsem narazil, nebo mi byla ukázána?, na Ř1:26nn a zejména Ř1:32. Ve znění překladu NS: "Ačkoliv poznali Boží ustanovení, že ti, kdo dělají takové věci, jsou hodni smrti, nejenže je sami činí, ale dokonce to schvalují i jiným, kteří je dělají." Je na tom něco nejasného? Není vám třeba jasné, že jejich podporou jste spolupachateli toho, jak se oni sami ubíjejí? (viz statistiky, kam je jejich činy kolektivně vedou) Tomu říkáte Láska k Bližním? To si před sebou sotva můžete jako církev obhajovat… (tedy i kdybyste si řekli, že tu hanbu být s tím spojováni snesete, tak ale toto, spoluvina na jejich obětech, je ještě silnější kalibr…)
"jsou hodni smrti" je zřejmě především myšleno již v tomto životě, tedy duchovní smrti, umrtvení, nebo je tyhle lgbt často i skutečně zabíjí Karma (Důsledky Příčin, Kauzalita) na různé následky chorob, nejen aids, které mezi sebou šíří…
Tedy kdo tohle nechápe, na ty se vztahuje Mt7:15 a proč je tam tolerujete? Nebo proč chcete být s nimi pod jednou církevní "střechou" ?
"T" je urážka žen a podvod proti mužům. Lišíme se mnohem víc, než tím, co kde z koho přečnívá na povrchu, muži i ženy se liší každou buňkou těla, kostmi, propojením neuronů, hormony. (Jestli se liší duše nelze prokázat, ale dle mého názoru, ženy mají psýché nad logos, a muži mají logos nad psýché) Ty skutečné ženy jsou krásné. Tiyhle T jsou odporná parodie a zesměšňování žen a my bychom měli naše ženy bránit. Jsou i podvodem proti mužům, kterým se třeba mohou zalíbit, když si nevšimnou, jaká je to potvora. (tedy vyjímečně se vyskytne i hezkýá "T", ale je to podvod). "G" je odporné a nelze to schvalovat, "P" doufám ještě dlouho zůstane zločinem i trestným, ale "L" bývá někdy dáno vývojově a lze to snad pochopit. Takže odporování trans-hnutí je i obranou žen před zesměšňováním touto parodií.
Ale tahle "Pride" je "Pochod všech Zvrhlostí", a odstraňování jejich studu normalizací a dokonce i pýchou jim brání v cestě zpět k nápravě a naopak jim pomáhá tam strhávat další.
Styďte se, vy i oni. (vaše církev i oni lgbt) Ať litují svého postižení. Tudy jedině vede potenciální cesta k nápravě. (jenže my jako "většinová" společnost bychom to měli chtít zastavit důrazněji, ale ty argumenty vám nestačily, jste zaslepeni slepou láskou nedohlížející důsledky příčin a jdoucí na zcestí, tak vám tímto na to svědomí nakládám ještě kus navíc)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód