Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: ČCE na Prague Pride 2019 ... Je čas pro reformu v ČCE...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 06. 08. 2019 13:26
Předmět: Re: ČCE na Prague Pride 2019 ... Je čas pro reformu v ČCE...

Třeba jsem znal fajn faráře v oustí, má tam v zahradě pískoviště pro rodiny (asi když rodiče přijdou poslouchat Slovo, aby si měly děti kde hrát?), nasprayovanou zeď své fary nějakými křesťanskými graffity (misijní činnost, byl to nějaký happening, lidé kolem toho jezdí z autobusového nádraží a denně koukají na text "Ježíš je Pán" a další, inu, lidová tvořivost a nikomu tam tím neškodí…), při mších pěkně zpívají, a asi spoustu dalších dobrých akcí. Tehdy se tam tomu myslím říkalo Jednota Bratrská, ale tohle jméno s veřejnýma homosexuálama nešpiňte, možná je dobře, že jste se předtím přejmenovali? (Nebo jim ho naopak dát, ať se bratři sjednotí? Spíš asi ne… Nevím, co vás napadne?)
Když jsem psal, že když jste reformační církev, tak inu, přišel čas, a umíte se nyní reformovat? (Jo, to je Karma, nebo ty Mlýny, však je také znáte…) Máte tam dost těch, kteří s tou společenskou špínou nechtějí mít nic společného, a právem se stydí za ostudu, kterou to v očích části veřejnosti vyvolává. Jak dlouho je budete umlčovat nebo ignorovat? Dokud neodejdou jinam? (A pak už by vám zbyla jen ta "čistá" hanba…) Vám to není jasné?
Nebo jestli ta vaše účast na té jejich "Pride" je jen udice, abyste je odtud vylovili, tak si to mezi sebou vysvětlete… A ovšem ale je to snaha je odtamtud dostat, není to snaha je v tom dál podporovat… (A ovšem označení "Logos" pro spolek zvrhlíků lgbtqp je urážka - kam až svým špiněním chcete dosáhnout?!)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód