Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: ČCE na Prague Pride 2019 ... Halík?

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 05. 08. 2019 18:13
Předmět: Re: ČCE na Prague Pride 2019 ... Halík?

Inu, když zmiňujete Temného Halíka… Tohoto Pyšného Zrádce si s prominutím strčte někam, ten není argument. Pardon. (nemyslím to zle, vemte to prosím s humorem…)
Jeho kázání do roku asi 2014 byla velmi podnětná (slyšel jsem jich desítky) a knihy dobré (četl jsem jich také snad deset), ale pak zradil a přidal se na stranu Nepřítele, a jeho leckterá nová kázání jsou velmi jedovaté lži a zrady. (Někde jinde uvádím ukázku jeho lži i zrady, i sem chcete odkaz?) O to je to horší, když někdo zradu a zlo zabalí do velké moudrosti a věhlasu. Leckteré pyšné poznáte třeba podle černých klobouků, někdo ho má na hlavě, někdo ho má na duši, ale zrovna Temnému Halíkovi ten černý klobouk na duši úplně ční… (což píšu, abyste se na tom příkladu dost zřejmém naučili to rozpoznávat i na případech méně zřejmých, i prostě abych vás před ním varoval) Ale i kdyby měl v tomto pravdu, (že bojují proti homosexuálům ti, co se vevnitř potýkají se svou homosexualitou), tak ale jsou věci, které mají zůstat skryté v ložnici a netahat je na světlo a veřejnost, a jsou lepší ti, kteří s případným sklonem k homosexualitě statečně a potichu bojují, než kteří jej staví na piedestal k pyšnému obdivování a snaží se nakazit a zkazit celou společnost. Ještě jednou se nad tou větou, kterou jste z něj vytrhl a mrštil ji po nás, zamyslete: je to očerňování těch, kdo se snaží s tímto rozkladem bojovat, lživá nálepka, aby se jim lidé vysmívali a ignorovali je. A protože to je moudrý filosof, umí to očerňování mistrně, a třeba ho proloží mezi pár jiných pěkných vět, abyste to spolkli…
(Vám zde to nevyčítám, pokud jste to použil v dobré víře v jeho moudrost, spíš děkuji, že jste mi nahrál na smeč… To není, že bych si s vámi hrál a chtěl vás porazit, ale spíš jako ukázka, jak se obvykle používá špatné nálepkování a pomluva, abyste odmítli dobrý obsah… Možná i já jej také pomlouvám a nálepkuji? To si posuďte sami, ale nedělám to bezúčelně, ani pro zlou nebo špatnou věc… On je ale vskutku vynikající a exemplární případ… Slabým neubližuji, slabé se snažím chránit nebo je přehlížím, ale Velký a Nebezpečný si příliš ohledy nezaslouží… )

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód