Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: ČCE na Prague Pride 2019 ... Reforma ČCE?

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 05. 08. 2019 18:00
Předmět: Re: ČCE na Prague Pride 2019 ... Reforma ČCE?

Ať se Synodní koncil poradí, ale i Milému Jančovi je to celkem jasné… Tož, reformátoři, umíte se reformovat?
Tady nejde jen o "biblické posouzení homosexuality", tady jde i o "biologické posouzení homosexuality", a o společensko-psychologické. Pravdu neschováte.
Povyšování - to jako, že se snažíme růst rovně k Bohu a ne pokřiveně do Pekla? Ne, to vy to nechápete ve všech důsledcích, kam tahle rozkladná perverze vede, nehledě na to, kdo a jak umí čarovat se slovy Bible… (jak psal někdo výše, že jim čtete Josefa jako kdyby to byl homosexuál? To mi přijde poněkud odporné…) (Víte, tancováním a dalším veřejným onanováním to jenom začíná, předčítáním pohádek o princi a princi dětem v knihovně démonickým drag-queenem to pokračuje, dětskou prostitucí to pokračuje, aidsem a žloutenkou to pokračuje (víte, co jsou "Bugchasers" ?), a mazáním odebraných dětí na pizzu a rozkrájením na transplantace to zatím končí (některé z těch dětí, co tyrani jako CPS nebo Barnevernet odeberou, se dá na adopci, a po těch zbylých nikdo nepátrá). Fakt hnusná šikmá plocha… Víte, proč ve středověku těžili Adrenochrom, oxydovaný Adrenalin, z krve pomalu a dlouho propichovaných dětí? Ještě že tohle už aspoň umí syntetizovat i chemicky…) (Ó, to jsou jenom pomluvy, vždyť jenom tančíme a veřejně onanujeme? Spolkněte to a udavte se! chachachachacha pekelný smích…) (Já nestraším peklem, dělám si z toho srandu… Osobně se kloním to chápat spíš k té variantě "rozklad a peklo na zemi", ne pro vás, ale pro děti vašich dětí, a o to je to horší… To si nyní kolektivně vybíráte, nebo cestu k nějaké přímé a spravedlivé civilizaci… Ale rovnost není totéž co spravedlnost… A není to jenom o tomto, ale také o tomto, ale je těch šikmých ploch víc…)
Averze? Ano, je správné a prospěšné se jich štítit, jako se štítíme z biologické přirozenosti všeho zkaženého a v rozkladu, jen tady to je posunuté na společenskou úroveň. Štítit se špíny a rozkladu je štít vaší čistoty, to především vám brání do tohoto bláta spadnout také, nebo tam nechat spadnout své děti, kterým to nikdo pořádně nevysvětlí, ve škole je zdeformují Marxistickou propagandou, a leckterá zkaženost vypadá zajímavější, když nedohlížíte na její důsledky včas. Tož zase nesmíte od Schyly k Charybdě (jak se to píše?), a místo toho upadnout do Pýchy, že vy jste ti svatí a proto jste nejlepší. Jistě je lepší být skoro svatý a chtít být ještě lepší, ne proto, abych někoho ponižoval, ale aby Strom této Civilizace někdo dobře nesl do budoucnosti. Máte úkol, svěřený předky a Bohem, donést dobrou civilizaci potomkům, a vy je nesmíte zradit. Ty špinavé v rozkladu litujte, štiťte se jich, nebo pomozte jak je to možné, ale to neznamená, že kvůli tomu necháte ušpinit své vlastní děti nebo děti svých bližních. pialpha.cz/LGBT

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód