Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Homosexualita není nemoc.

Od: Anonym: A.R. <> ( 195.146.112.--- )
Kdy: 09. 06. 2019 22:01
Předmět: Re: Homosexualita není nemoc.

Jiří Polák napsal(a):
 tak už konečně i část veřejnosti přiznává, že probíhá formování sexuality  během života.  https://www.idnes.cz/xman/styl/sexualita-gender-identita-sexualni-orientace-  fluidni-bisexualita-heterosexualita-homosexualita-studi.A190528_100837_xman-  styl_fro?    Co to znamená?  1. záleží na tom jaké vzory dospívající má pro jeho pozdější zdraví  2. adopce homosexuálním svazkům je nebezpečím pro dítě  3. homosexuální náklonnost není nic definitivního, může odeznít, lze ji  tlumit, lze ji léčit    pokud budete na tento příspěvek odpovídat, prosil bych o argumenty, urážka a  nadávky nejsou  žádný argument
Neříkej mi, že tomu škváru věříš. :-D :-D
No… Tak ty bys chtěl argument. A na co vlastně? Jak se dá vůbec rozumně diskutovat o tomhle blábolu? Pokud je tedy podle tebe a toho článku sexuální orientace proměnná, dalo by se to obrátit i na to, že by se tobě jednou mohli líbit chlapi, ne?
Ale je to samozřejmě kravina. Žil jsem do svých 20 let se svými rodiči na vsi. Vychovali mě a mého bratra. Vychovali mě stejní lidé, se stejnými prostředky, ve stejném prostředí. Nikdy dřív jsem se osobně s homosexuály neviděl, pár jsem jich znal z televize. Jak je tedy možné, že já jsem gay a můj bratr nikoliv? Proč jsem tedy neodkoukal lásku svých rodičů jako můj bratr?

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód