Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Homosexualita je-není léčitelná nemoc?

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 05. 03. 2019 22:03
Předmět: Re: Homosexualita je-není léčitelná nemoc?

Jiří Polák napsal(a):
 Kdyby tohle byla pravda, je naše diskuze bezpředmětná.  "Homosexualita je daná, je to určité neměnné procento, lidé se už tak  narodí a tak zůstanou.."  Jsou to žel jenom kecy lidí, kteří si "nastudovali" pár blábolů a  vyslechli "zkušenosti"  pár buzíků, jako je tady A.R. Žel, kdo se dívá trochu okolo sebe- co se děje  ve společnosti-  je chtě nechtě konfrontován s pravým opakem:  - lidí co napodobují homosexuální chování rapidně přibylo  - heterosexuálů, co mají homosexuální zkušenost rapidně přibylo  - transsexuálů také velmi přibylo, je to od té doby, co tuto největší  tělesnou vzpouru vůči Stvořiteli platíme ze svých kapes  - tahle "bisexualita" (česky prasečina) byla vždycky znakem úpadku  civilizace    Je nanejvýš nutné, aby byly děti vychovávané v jasné sexuální polaritě tak,  aby se mohly snadno se správnou rolí identifikovat, což jim část společnosti  svým chováním a postoji rozhodně neulehčuje. Aspoň církev by měla být  "bezpečná půda", kde je vše v pořádku a jsou  zde měřítkem Boží řády. Ten, kdo má poruchu, tak ji hlasitě nepropaguje a  ten kdo zatím  nechápe co má v ohanbí tak sleduje vzory, které to vědí a také vědí jak s  tím ve vší slušnosti nakládat.
Zase se pleteš a opakuješ ty svoje bludy z nějakého školení, kde ti dočista vymyli mozek.
Homosexuálů je pořád stejné množství, jen už nemají důvod se přetvařovat, že neexistují. Že mají heterosexuálové homosexuální zkušenosti, je čistě jejich problém. Chceš snad někomu říkat, s kým má mít sex? Když je to láká, ať do toho jdou. Nikdo jim v tom bránit nesmí. Bisexualita je bisexualita, že se ti zase něco nelíbí, je tvůj problém.
Je nanejvýš nutné, abys svou zvrácenou psychikou nenarušoval životy dětí, se kterými přijdeš do styku. A nějakou církví bych už vůbec neargumentoval. Díky těm zvrácenostem, které vyplouvají na povrch, je církev zkažená tak, že bych měl větší důvěru v nějakém nočním klubu.
Pořád se se svými hloupými komentáři povyšuješ, přitom nemáš absolutně páru o tom, o čem píšeš. Nehledě na to, že to jsou všechno vybájené lži a děláš, že ty jediný jsi normální. Naštěstí pro nás všechny máš ty zcela nulový vliv na to v tomhle ohledu změnit.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód