Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: terapie homosexuality

Od: Anonym: Anonym--- )
Kdy: 08. 12. 2018 08:12
Předmět: Re: terapie homosexuality

Jiří Polák napsal(a):
 To, jestli se homosexuál bude, nebo nebude léčit závisí samozřejmě na něm.  My jako společenství křesťanů rádi přijmeme jakéhokoliv člověka s  homosexuálními  sklony, ostatně- hříšné sklony různého druhu má většina z nás. Rozhodně si  ale takové  sklony nemůžeme nijak omlouvat, nebo vesele hřešit.  Při křtu jsme zemřeli svému hříšnému egu, oblékli jsme Krista a chceme se Mu  stát podobnými.  V tomto duchu by byl veden i bratr nebo sestra s deviantními sklony.
Zažila jsem dva případy, kdy takto zbožní křesťané v církvi vedly k nápravě jednu lesbičku a jednoho homosexuála. Oba případy dopadly tragicky. Oba dva skončily smrtí. Oba byly nevyléčitelní, nervově se z nátlaku církve hroutily a oba zemřeli. Podotýkám, že jim natolik církev vymyla mozky, že se denně zbožně modlili a snášely moralizující litanie církve a vyznávaly své hříchy, až to bylo děsivé.
Takže jen tak dál, můžete takto vymýtit homosexualitu z církve zcela radikálně a natrvalo. Právě takoví fanatici, jako tu jste vy, je mají na svědomí.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód