Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: autorita Bible

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 12. 09. 2018 21:20
Předmět: Re: autorita Bible

Kazatel ČCE Aleš Wrana napsal(a):
 Panu Rothrockelovi: dobře, tak podle selského rozumu. Pojďme do bodu nula.  Pojďme před Bibli, ale také před všechny kulturní nánosy. Já nechám stanou  svou zaujatost (Bibli), vy nechte svou (svou sexuální orientaci a přirozenou  potřebu sebeakceptace). A teď s čistým selským rozumem pomysleme na dva  gaye, jak to spolu dělají. Co si o tom takový rozum pomyslí? To není  řečnická otázka, vaše odpověď mě zajímá. Když navíc tomu selskému rozumu  napovídá příroda (nehygieničnost, neplodnost takového sexu)…
Proč bych si měl představovat, jak to spolu dva lidé dělají? Představujete si snad Vy mě, jak to dělám se svým partnerem? Doufám, že ne. Já si taky nepředstavuju Vás, jak to děláte se svou partnerkou. Nepředstavuju si, jak a s kým to dělá můj spolužák. Proč bych to dělal? Neexistuje k tomu žádný racionální důvod.
Selský rozum mi říká, že pokud se to oběma lidem líbí, nikdo nikoho k ničemu nenutí a není to sex s osobou mladší 15 let, tak bych je měl nechat být. Do jejich dobrovolného jednání mi nic není.
Hygiena je další věc. Pokud Vám vadí anální sex, tak vězte, že heterosexuálové jej provádějí taky. Kdyby se jim to nelíbilo, nedělají to. A taky to nedělají za účelem zplození potomka. Heterosexuálové v drtivé většině svých intimních hrátek provozují i orální sex. Copak něco takového vede ke zplození potomka? Ne. Sex berou jako velmi důvěrné a velmi intimní spojení s milovanou osobou. Pomiňme to, že některé páry láká sex na veřejnosti. Sex s tou osobou člověk provozuje proto, že ji miluje. Existuje ale i část lidí, která sex bere jako živočišnou potřebu "vypustit páru". Vezměte si, kolik je tady prostitutek, hodinových hotelů a podobných zařízení. A v nich se provozuje sex. Sex, který nemá účel zplodit dítě.
Homosexualita se vyskytuje i v běžné přírodě, pokud prohledáte internet, dozvíte se spoustu zajímavých informací. Nemusíte jim sice věřit, ale taktéž já nemusím věřit tomu, že homosexualita není vrozená. Nebylo to mé rozhodnutí být gay. Nikdy jsem se gayem nestal, byl jsem jím od narození, jen jsem o tom nevěděl. Netušil jsem, jak mám svůj stav popsat, nikdy jsem podobného člověka neviděl a neznal. Zapátral jsem ve spoustě odborných knih a ve svých 18 letech jsem si začal uvědomovat svoji odlišnou sexuální orientaci. Všechny dostupné publikace vedly ke stejnému výsledku, že to, co jsem, není vlivem nemoci nebo poruchy. Je to prostě jiný zájem. Někdo se zabývá filatelií a letadla ho nezajímají, protože k nim nemá vztah a není nic, co by ho na nich přitahovalo. A se mnou, tak jako s každým homosexuálem, je to stejné. Takže nikdo nemůže říct něco o působení vnějších vlivů. Do mých 20 let totiž ve stabilním prostředí žádné nebyly.
A taky byste si měl uvědomit, že žádný člověk nemá povinnost mít dítě. Žádný člověk není továrna na děti. Když je někdo chce mít, bude je mít. Když nechce, nebude je mít a nikoho k tomu nedonutíte. I kdybych gay nebyl, můžu se zcela svobodně a zodpovědně rozhodnout, jestli děti mít budu nebo ne. A pokud se takhle rozhodne víc lidí, je to zase jejich volba. Není totiž nevyhnutelně nutné, aby na naší planetě bylo 7 mld. lidí. Není nevyhnutelně nutné, aby naše republika měla 10 mil. lidí. Když nás bude o 2 miliony méně, okolí se přizpůsobí a příroda si trochu uleví.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód