Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: ponižování

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 27. 08. 2018 21:17
Předmět: Re: ponižování

Kazatel ČCE Aleš Wrana napsal(a):
 A jsme u slova "ponižování". Jistě, Janča tady postupuje dost  naivně se svými obrázky. Snažím se vás pochopit, proč už toto považujete za  "ponižování". Protože vás chce napravovat, protože homosexualitu  považuje za úchylku. - Je pak pro vás "ponižováním" i celý postoj  církve, která h. pojmenovává jako "nemorálnost" a  "zvrácenost"? Asi ano. - Ale dovolte mi otázku ještě dále, a není  míněna ironicky. Neponižuje vás tím pádem i biologie, když v homosexuálním  vztahu nemůžete mít děti?
Biologie mě neponižuje, protože jsem jako muž nebyl biologicky pro zplození dítěte vytvořen. Děti rodí vždy a jen ženy. Já jinak můžu mít děti, moje spermie jsou v perfektním stavu, protože jsem dárcem spermatu. Nedělám to pro peníze, ale z čistě nezištných důvodů. Prostě chci a potěší mě, když z toho někdo něco bude mít. Můžu se dokonce svěřit s tím, že můj spermiogram je dokonce o několik stovek procent kvalitnější, než má průměrný Evropan.
Když to napíšu lidově, tak já jako gay mám mezi nohama stejný vercajk jako Vy. Lesba má mezi nohama stejný vercajk jako moje máma. :-) Není tedy mezi námi rozdíl.
Tady jde jen o to, že nemůžu mít děti se svým partnerem. Ani jeden z nás jako muž rodit nemůže. Tímhle argumentuje spousta lidí, ale už si neuvědomuje, že ani dva heterosexuální kamarádi nemůžou mít děti. A uvědomuje si to každý a nikdo nerozporuje, že dva muži nebo dvě ženy v páru děti mít nemohou.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód