Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: PP

Od: Anonym: A.R. <> ( 213.208.157.--- )
Kdy: 27. 08. 2018 10:43
Předmět: Re: PP

Martin Janča napsal(a):
   A.R. napsal(a):  >   > Už jen to, že jakýsi pan Janča chce  > homosexualitu léčit, je dostatečný důkaz, že se někteří cizí lidé s  mojí  > homosexualitou nesmířili.    Příteli A. R., já nemám nic proti homosexuálům, pro mě homosexuál jako  bisexuál, nejsem žádný rasista. Mám vás rád a věřím, že možná jako  homosexuál žijete křesťansky vzornější život než řada heterosexuálů nebo  možná já. Já jenom že bych vám chtěl pomoci, to není jak s těma obrázkama na  cigaretách, které mají podle prdlé Evropské unie "vyléčit" kuřáka  (jak jste vzpomněl), on můj bratranec hulí jak Babišova chemička a ty  obrázky si ještě sbírá, aby je měl všechny. Myslím si však, že u léčby  fotkou ženy je to jiné. Jako homosexuál se připravujete o krásnou věc - mít  ženu. Schválně se dobře podívejte na fotku ženy a když si ji dobře  prohlédnete, musíte uznat, že je hezčí. Žena má krásnou tvář, vlasy,  postavu, poprsí, zadek a tak, no a teď si představte, že prohlížíte muže, no  a už je na snadě, že se homoseualita z těla vytrácí. Když tak vám vygooglím  nějaký fotky, kdybyste měl zájem. Nebojte se, spolu to zvládneme!
Proč byste měl být rasista? :-D Já jsem přece běloch :-).
Jako homosexuál se nepřipravuju o nic. Jsem šťastný se svým partnerem. To je to samé, jako kdybyste byl filatelista a já Vám nutil vojenskou techniku, která Vás absolutně nezajímá. Takhle to nefunguje.
Zrovna před pár dny byla soutěž Muž roku, něco jako Miss. Někteří chlapci se mi líbili, někteří ne, ale vítěz až na to tetování je prostě k nakousnutí, má vypracované tělo tak akorát a rošťácký úsměv. :-) Zadek jsem neviděl, ale o jeho kráse nepochybuju.
Nepotřebuju nic zvládat, nepotřebuju pomoc. Jsem spokojený. A nenechám se nutit do něčeho, co mě nepřitahuje. Nesnažte se.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód